Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosenka12

sny erotyczne z szefem

Polecane posty

średnio raz na tydzien od jakiegos pól roku sni mi się seks z moim szefem. zmeczona jestem tym faktem. w pracy czuje sie skrepowana. nie potrafie patrzec mu w oczy. jak sie mnie pyta o cos, to krece, klamie, zawsze cos spapram. on mnie stresuje. nie moge patrzec na niego. czasem w pracy wyobrazam sobie, ze sie calujemy piescimy. mam 28 lat on 35. jest normalnym szefem, jest dobry dla mnie i dla moich kolegów. stawia sie za nami. te sny mnie wykanczaja. kiedys powiedzialam mu, ze mi sie snil, ale nie powiedziałam, ze znowu sie kochalismy w moim snie. to chore :( od 9 miesiecy jestem z pewnym chlopakiem, ale nie mowilam mu, ze mam takie sny. jak to zakonczyc? i czym to moze bys spowodowane???

W takim wypadku powinnaś znaleźć jakieś zajęcie, które by wyeliminowało nękające cię myśli. Spacery z chłopakiem, lub wypady do kina...to zazwyczaj pomaga. Jeśli jednak nie pomorze, to szukaj dalej.:-)

Gość to jeszcze nic...
mi sie dzis snilo (jestem dziewczyna) ze posuwalam swojego laptopa- w te dziurke od sluchawek, oczywiscie byla ona troche wieksza, mialam nawet takiego fajnego penisa- ciekawe doswiadczenie hehe czasami moje sny mnie przerazaja...

To mnie się kiedyś śniło, że posuwam krokodyla w plecy. To dopiero było porąbane:-D

Gość manianowak2
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, mozna na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych, o róznych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubia kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety erotyzmoczamikobiet.pl