Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolores777

Mój chłopak jest zbyt zainteresowany moją kuzynką

Polecane posty

Gość Dolores777

Od prawie 2 miesięcy spotykam się z chłopakiem, który wydawał mi się bardzo w porządku. Właśnie, "wydawał się". Od pewnego czasu jednak zauważyłam coś, co mnie niepokoi. Mianowicie zbytnie wg mnie zainteresowanie moją kuzynką. Zdarza się mu dość często wspominać o niej w rozmowie, jest to o tyle dziwne, że widział ją tylko na zdjęciu i jeszcze nie było okazji żeby widzieli się na żywo. Mój błąd był taki, że na początku trochę o niej opowiadałam, podkreślałam, że lubię spędzać z nią czas, ale zastanawia mnie czy jego zachowanie jest normalne. Zauważyłam, że on bardzo chciałby ją poznać, jak jestem u niej a on akurat dzwoni każe przekazać pozdrowienia dla niej i pyta się czy "plotkujemy" na jego temat. Kiedyś zaproponował nasze wspólne wyjście z jego znajomymi i właśnie moją kuzynką do klubu, nalegał na to, więc kiedyś podałam słuchawkę kuzynce jak akurat dzwonił, by sam jej to zaproponował, a on zaczął ja usilnie namawiać. Kiedy dowiedziałam się, że ma plan byśmy razem z nią poszli na Sylwestra, nie wytrzymałam i powiedziałam mu co o tym myślę. On się przestraszył, że chce z nim zerwać i zaczął wyjaśniać, że...

Gość Dolores777
...chce zakoczyć związek bo jest GEjEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:( jestem zdruzgotana

Gość sfdgafsdfsf
I po co było drążyć temat??Przecież on nie chciał wyruchać twojej kuzynki :P

Gość Dolores777
to dlatego,ze on wie, że w tym miescie mam malo znajomych (gdyż niedawno przeprowadziłam się) i jeśli umawiamy się w większym gronie, to pewnie będę lepiej się czuć jak będzie ze mną osoba, którą swienie znam i lubię (kuzynka), dodał,że "i tak spotkanie z nią go nie ominie, bo skoro się spotykamy to prędzej czy pozniej pozna i ją - cześć mej rodzimy". Zareagowałam bardzo nerwowo na te słowa i od tego czasu już o niej nie mówił, ale teraz pytał się czemu kuzynka nie spędzała ze mną świąt, czemu wolala byc gdzie indziej. Dodam, ze moja kuzynka jest baaardzo atrakcyjna i wielu mężczyznom się podoba. Chlopak wydaje się być za mną, ciągle dzwoni do mnie, chce spędzać ze mną jak najwięcej czasu, jest czuły. On wie, że kuzynka ma kogos, do tego sporo starszego od niej. Może jestem przewrazliwiona, al czy powinna ona go tak to obchodzić, czy powinien tak chcieć ją poznać po zaledwie 1,5-tora miesięcznej znajomości ze mną? Moja druga kuznka już go tak nie interesuje, nie pyta się o nią. On twierdzi, ze to dlatego, gdyz o tej czesciej wspominam (co jest prawdą) i ona mieszka w tym samym miescie co i ja, a tamta nieco dalej. Czy ona mu się podoba?

Gość Dolores777
Nie, nie jest gejem, to akurat pewne :D Jakaś druga Dolores się pojawiła :)

Gość Dolores777
nie sluchacie jej!

Gość Dolores777
I sama/sam się zamknij, tak mozesz pyskować swojej mamie

Gość Dolores777
i tak nikt poza nami tu nie jest wiec kto ma sluchac :P

Gość Dolores777
A sprawa jest poważna,ale jak widzę nikt nie docenia jej powagi :/

Gość Dolores777
mam tylko schizofrenie paranoidalna i 2 osobowosci przez to

Gość Dolores777
Weźcie ją wykasujcie :P Czasem jestem za eutanazją

Gość Dolores777
Niestety, skoro ludzi to bawi, mi nic do tego, ale ja na prawd mam problem :/

Gość doloressssssssssssssss
mozwe mu sie podobac, faceci sa wzrokowcami.heh, sama sie troche wkopałas, ale jesli interesuja go inne to predzej czy pozniej i tak sie rozstaniecie. nie radzilabym sie zbytnio angazowac w ten zwiazek, skoro mimo ze jest z toba nie wylaczyła mu sie tzw lapmpka "szukanie"

Gość Dolores777
Ale on wie ze ona ma kogoś, nie rozumiem tego

Mi sie kiedyś za bardzo spodobała siostra rodzona mojej ówczesnej dziewczyny i... skończyło się tak, jak myslicie ;) Nie żałuję :classic_cool:

Gość no dobra i tak kazdy wie
kiedy pisze podszyw Czytając twój wpis pomyslałam : 1) widział kuzynke wczesniej, podobała mu sie i chce do niej sie zblizyc poprzez znajomosc z toba 2) spodobała mu sie jak ja zobaczył na zdjeciu i jak czesto o niej opowiadałas 3) moze faktyczniemówi prawde chce byc z toba i nie chce zebys czuła sie samotna Ja bym obstawiała 2 , zainteresował sie nia

Gość Dolores777
O kurde, nawet mi nie pisz. Zaczyna mnie to wkurzać, czyli jednak mma sluszne podejrzenia? Kolezanka mi mowi ze przesadzam, ale ja jednak czuje ze cos jest nie tak

tez obstawiam 2. wiesz nawet jak laska ma chlopaka to to nie jest wielka przeszkoda, aby ja zaliczyc, lub odbic - w koncu stanowi wyzwanie dla faceta ! to ze ma chlopaka moze jej jeszcze dodatakowo podnosic atrakcyjnosc w oczach twojego chlopaka heh

jako kolezanka tez staralabym sie ciebie pocieszyc i podniesc na duchu, a swoje bym pomyslala. mysle ze to forum jest o tyle dobre ze mozna cos komus szczerze i obiektywnie napisac

tzn moze on mówi prawde ,ale ja uwazam ze kobiety maja intuicje i szybko sie orientuja ze cos jest nie tak Skoro jest atrakcyjna to moze mu sie spodobała , moze ty tez mu sie podobasz i chce z toba byc co nie przeszkadza mu w tym zeby byc zainteresowanym jej osobą

moze nic o niej nie mów , ciekawe ile wytrzyma bez pytania sie o nia

Gość Dolores777
Tak zrobię. Ale dziś znow o niej wspomnial ja sie wkurzylam i wyszlo na to ze jestem taaaka zazdrosna. Dla mnie to uwlaczajace. Jak zauwazyl ze mnie to znow zdnerwowalo to powiedzial :nigdy juz o niej nie wspomne, chce byc z Tobą" ale ... hmmm...przypomnialo mi sie jak kiedys ogladajac moje zdjecia na NK zapytal sie z kim to jestes na zdjeciu? Wyraznie zainteresowala go kuzynka. Teraz mysle ze macie racje - punkt 2 jest bardzo mozliwy