Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasemin84

Skóra na nosie :(

Polecane posty

Mam chyba już odwieczny problem ze skórą nosa :( oczywiście "uwielbia" nasilać się w zimie ! Można by to określić jako permanentne schodzenie skóry z nosa ! A w zimie widoczne to jest jeszcze bardziej z uwagi na większą ilość podkładu :( Nie palę , alkohol okazyjnie ! Peeling systematycznie i nawilżanie również ! Może Wy macie jakieś sposoby ?

Gość mrowa 09435
Co stosujesz do zmywania twarzy, czym nawilżasz?

Gość szkrabku
kup sobie maść propolisową 1% apipol, do dostania w aptece, bardzo tania. natłuszczaj nos regularnie. naszej rodzinie ta maść pomaga przy większości problemów skórnych.

Gość krucafuks
A peeling enzymatyczny?

Gość szuszka
Nawilżać i jeszcze raz nawilżać. Kup sobie jakiś peeling gruboziarnisty i wykonuj nim peeling co drugi dzień. Następnie nakładaj bardzo grubą warstwę kremu. Po paru dniach dniach powinno ci przejść. Ja też tak miewam w zimie

Wszelkie peelingi przetestowane :( łącznie z tym domowym z kawy i cukru , Joanny jest taki kawowy gruboziarnisty też nie działa :( Nawilżałam Garnierem a teraz Ireny Eris z serii Lirene ! U mnie skóra schodzi jak u węża platkami :( A maść z Apipolu znam bo to firma z mojego miasta z tym że potem nos mi świeci i tłusty jest okropnie !