Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloressssssssssssssss

czy atrakcyjniejsze dla faceta sa wyzsze dziewczyny ?

Polecane posty

on 190 ja prawie 160 (nie piszcie ze najwazniejszy jest dobry charakter, bo to juz wiem)czekam na konkretne odpowiedzi

Gość Mnie osobiśćie
interesują tylko takie powyżej 175. Reszta to małe pokurcze z krótkimi obrzydliwymi nogami

Gość sfdgafsdfsf
Widocznie dla niego jesteś atrakcyjna bo inaczej by z tobą nie był :P Ja mogę Ci jedynie napisać jak jest ze mną bo za innych nie będę się wypowiadał.Ja ma ponad 2 metry i wiem że to może się wydawać trochę dziwne,ale podobają mi się takie malutkie dziewczyny,chociaż z praktycznego punktu widzenia dziewczyna o takim wzroście nie jest to dla mnie wymarzona partnerka-ale co zrobić :P

Gość zielonu chwast
nie zauważyłam takiej tendencji - jednemu podobają się niskie a zakocha się w wysokiej i na odwrót. Ja mam 1,56 i uwielbiam swój wzrost, mogę nosić nawet 13cm szpile, a facetów preferuje wysokich i tacy też najczęściej są mną zainteresowani.

heh, no wlasnie on nie jest ze mną, ale lubie wysokich facetow - czuje sie przy nich jak ksiezniczka przy obroncach :P sfdgafsdfsf -> od razu cie polubilam :P

Gość no bo co jak
a moim zdaniem to jest tak: wysoki che niską, a niski chce wysoką. Mało jest takich par bo faceci boją sie wychodzić poza utarty schemat, boją sie krytyki i ciekawskich spojrzeń na ulicy.

Gość sfdgafsdfsf
doloressssssssssssssss heh, no wlasnie on nie jest ze mną, ale lubie wysokich facetow - czuje sie przy nich jak ksiezniczka przy obroncach sfdgafsdfsf -> od razu cie polubilam No mi się takie malutkie chyba podobają dlatego że właśnie są takie malutkie :) a bardzo mi się podobają ich malutkie stópki (pewnie dla tego że sam mam duża stopę :( )

Gość sfdgafsdfsf
no bo co jak a moim zdaniem to jest tak: wysoki che niską, a niski chce wysoką. Mało jest takich par bo faceci boją sie wychodzić poza utarty schemat, boją sie krytyki i ciekawskich spojrzeń na ulicy. Więcej ciekawskich spojrzeń jest jak wysoki chłopak idzie z mała dziewczyną :P

Gość zielonu chwast
hehe sfdgafsdfsf pokochasz mnie, mam rozmiar stópki 34-35, w sezonie letnim kupuje z powodzeniem na dziale dziecięcym:D