Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimanka

mój chłopak doprowadza mnie do szału !

Polecane posty

Gość kimanka

Ok. wiedziałam od początku ,ze jest wierzący ale ja chyba oszaleje! Całujemy sie , jego ręce są wszędzie. moje ręce wędrują do jego rozporka czuję ,ze jest twardy ,ja napalona ,a on mi wjeżdża z tekstem; PRZECIEŻ WIESZ ,ZE NIE MOŻEMY Myślałam ze go ok niech sobie gada ,ze jest katolikiem ale go sobie "urobię" jak widać kurwa nie mogę. jestem sfrustrowana. AMEN.

Gość kimanka
w styczniu minie rok.

Uuuuu to nie urobisz już... widać to faktycznie taki typ co poczeka do ślubu... Jak kochasz to poczekasz ;)) powodzenia w wstrzemięźliwości ;]

Gość kimanka
ale ja nie wytrzymam! chyba mam libido jak facet. normalnie miałabym ochotę go zgwałcić gdyby to było możliwe.

Wibrator? :D Ja rozumiem, też bym nie wytrzymała ;) Rok bez sexu uszzzz... ale gdybyś czekała do ślubu z tym jak on to też byś wytrzymała bo nie wiedziałabyś co tracisz przecież hehe... Widziały gały co brały więc zostaje Ci własna inwencja twórcza i czekanie :)

Gość kimanka
no ale mimo wszytko wibrator nie zastąpi męskiego ciałka :) jeszcze ja mam na niego taką ochotę ,ze chyba zwariuję.normalnie zgwałcę go i już :)

Gość kimanka
późno juz idę spać :)