Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vinette

biały STANIK!

Polecane posty

Gość Vinette

kupiłam czarną bluzkę na sylwestra. okazało się, że ona farbuje(płukałam ją) ale bardzo chciałabym założyć pod nią ulubiony BIAŁY STANIK (nie będzie go widać). Myślicie, że może ZAFARBOWAĆ????????? był b. drogi i nie chcę go zniszczyć...

Gość lalalatraraaalalalaa
hahhhaaaaa ale sie usmialam,nawet doczytac tych glupot nie moge ze smiechu hahahahhahahhaahahahahahaaaa

Gość Vinette
chodzi tylko o to, czy może zafarbować!?

Może ale nie musi... jak masz inny biały jakiś tańszy, to ubierz i sprawdź. Albo koszulkę białą typu bokserka czy coś ubierz pod spód na przymiarkę. Ja miałam odwrotnie że stanik ciemny mi bluzkę zafarbował tzn taki ciemny odcisk pasków zostawił. Ale może być też tak że tylko w wodzie farba puszcza. Sprawdź lub zmień ubiór

Gość miewka
Pewnie, że może, jak bluzka farbuje w wodzie to w kontakcie z potem też najpewniej będzie. Zainwestuj te 100 czy 120 zł i kup ciemny biustonosz, jeśli takiego nie masz, to taka bazówka którą w szafie jak widać mieć trzeba ;)

Gość niech sie sam odchudzi
Spróbuj wymoczyc bluzke w roztworze octu. To pomaga na jeans. A tak po prawdzie to najlepiej ja uprac kilka razy.