Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoninka176cm

dieta start 27.12.10 !!!

Polecane posty

Gość kasiunia mała
Ja dołączam! Po świętach czuję się grubsza....i raczej nie jest to bezpodstawne uczucie. Powodzenia nam obu!

Gość marcella black
ja też sie dołanczam laski:)

No ja sie czuje grubsza nie tylko po swietach bo tyłam już dłuzszy czas zaczynajac od zajscia w ciaze...a teraz moj synek ma 2 latka a Ja jeszcze nic ze soba nie zrobiłam...zamiast sie wziasc za siebie to Ja co wejde na wage to jest wiecej:( ale powiedziałam stop, dosyć. Mam motywacje i wiem ze bedzie dobrze:) tylam od słodyczy i to mój nałóg ale teraz koniec. jak ktos sie zapyta czy chce cos słodiego to ja zapoytam a co to jest? bo o słodyczach juz zapomniałam:) dla mnie nie isnieja:) Powodzenia:)

Gość kasiunia mała
No właśnie mnie tez ostatnio gubią słodycze. I też muszę z nich zrezygnować. Ponownie. Już kiedyś mi się udało na około dwa lata, ale zaczęłam znów je jeść. W sumie to nie wiem czemu, wszyscy jedli to ja też. A nawet ich za bardzo nie lubię. Trzeba znowu z tym skończyć. Przynajmniej na jakiś czas...

Gość Motywacja2011
Hej :) ja się przyłaczę! też od dziś zaczełam : ) jadę zaraz na basen . waga ; 66 kg wzrost ; 164 .. tak 10 kg chcę zgubić . jaka dieta ? ; ) i ile chcecie się odchudzać ?

Gość marcella black
kurde, ja mam tak samo do pracy na 8 godź biore 2 bułki z ziarnem i wcinam je bez żadnych dodatków, przyjde do domu zjem zape kapuścianą bo bardzo lubie lub inne coś niskokaloryczne... ale w między czasie wcinam słodkie.... słodycze to mój największy problem moim ostatnim postanowieniem noworocznym w tamtym roku był wegetarianizm (i już rok jestem wegetarianką) :) chciałabym to samo zrobic ze słodyczami ale wiem że to będzie strasznie trudne

Gość marcella black
jak zwykle polecam zupe kapuścianą i pieczywo razowe na bank powinno pomóc ja tak sie odchudzam:)

Gość kasiunia mała
Tak, rezygnacja ze słodyczy jest trudna, ale z czasem jest coraz łatwiej. Nie ciągnie do nich aż tak bardzo. Nie zjesz potem niczego słodkiego, bo będziesz wiedziała, że zaprzepaścisz to co już osiągnęłaś.Jak to mówią: kto zaczął, zrobił połowę :)

Gość marcella black
to ja tam miałam przez pierwsze tygodnie niejedzenia mięsa... na początku przez jakiś czas do ok. miesiąca korcił mnie w niedziele schabowy ale teraz to już mnie nie rusza jestem dumna z wegetarianizmu, teraz jeszcze jakbym poradziła sobie ze słodyczami to byłaybym wkońcu zadowolona

to ja też się dołączę! właśnie przed chwilą się dopiero obudziłam i tak myślę co zjeść na śniadanko. mam 166 cm wzrostu i kiedyś z 57 schudłam do 52 i czułam się lepiej. teraz mam jakieś 53-54 i chciałabym zrzucić jakieś 3-4 kilo. może być powoli, aby uniknąć jojo. mam zamiar jeść dużo owocków, nabiału i pić dużo wody. kiedyś miałam taki nawyk, że przychodziłam ze szkoły i robiłam 300 brzuszków i planuję do tego wrócić :) życzę wam powodzenia !

i jak wam idzie ? ja jestem już po zdrowym śniadanku. zaraz robię brzuszki a później jakiś owoc, może zrobię sałatkę owocową. wczoraj udało mi się jeść zdrowo i nie tak dużo. no może nie licząc gryza kiełbaski, ale to już musiałam bo tak pachniało. było niebezpiecznie, bo prawie się skusiłam na całą :) powodzenia !