Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Prawiczek który będzie miał pierwszy raz z niedziewicą będzie przegrany już

Polecane posty

mój pierwszy raz nie trwał kilku sekund... " a co kilkanascie? czy moze oprozniles magazynek przed akcją?

czizas-Mylisz się.Człowiek który przez kilkanaście lat się masturbował to później ma problem się spuścić w pochwie.Spytasz skąd to wiem.Ano przeczytałem,zarówno lekarze o tym pisali jak i ci co zaczynali współżycie po długoletniej masturbacji.

czizas ja po prostu grzebię w twojej podświadomości:P

Podobno takie "stare"prawiki są dobrzy w łóżku.Bo z jednej strony nie umieją dojść,a z drugiej są cały czas bardzo podnieceni.

Chciałbym coś dodac na ten temat ale ja prawikiem ostatni raz byłem jakieś 18 lat temu ... nie pamiętam czy Bagno mówi prawdę ?

Gość trweqtrwe
oświecę was - im później tym gorzej coraz bardziej będziecie to przeżywać jesli będziecie to odkładać.

Akurat ja dużo czytam,a autora nie znam,więc oceniał go nie będę.Mówię tylko to co przeczytałem

Bagno a co za różnica, jakie znaczenie ma technika skoro bedziesz to robił z niedziewicą i to z prostytutką, dla niej będziesz tylko przedmiotem

czizas-Mylisz się.Człowiek który przez kilkanaście lat się masturbował to później ma problem się spuścić w pochwie.Spytasz skąd to wiem." zupelnie nie zapytam, po prostu puszcze pawia

Gość anonimowaaaaaa
Ja miałam kilku prawiczków, dokładnie czterech. Pierwszy w ogóle nie mógł skończyć, ani za pierwszym razem, ani przy drugim podejściu po kilku dniach. Drugi wprawdzie skończył, ale zanim w ogóle do czegokolwiek doszło, czyli spuścił mi się na nogi. Trzeci był świetny, stał mu długo, bez problemów się spuścił Czwarty - w ogóle mu nie chciał stanąć Wniosek - tylko jednemu na czterech się udało. Statystyki są więc kiepskie.

Gość fw23rr42423
No właśnie. Czy nie lepiej wiec tę kompromitację przeżyć w ramionach jakiejś np. prostytutki której więcej nie zobaczycie, niż psuć wspomnienie pierwszego razu jakiejś biednej dziewicy? A taka dziewica zapamięta was na długo, oj na długo....

trweqtrwe-Ja to odkładałem z różnych względów.Najpierw było mi szkoda kasy.Potem doszedłem do wniosku że to i tak o wiele tańsze niż sex w związku.Potem chciałem mieć pierwszy raz z "miłości"Później doszedłem do wniosku że i tak nie będę miał kogoś szczerze pokochać i nie nadaje się do związku,po za tym nie umiał bym rzucić kobiety,bo za uczuciowy w tej kwestii jestem i nie umiem ranić kobiet.Potem nie poszedłem bo bałem i nadal boję przeklętego HIVa.Ale w tym roku już się zdecydują,tyko porządne gumę muszę kupić.Już nawet wiem gdzie pójdę.Jedna ma 20lat a druga 19.Więc nie wiem która lepsza.

.Ale w tym roku już się zdecydują,tyko porządne gumę muszę kupić." i koniecznie przywdziej ją już dzisiaj :D

"orędownik eksplozji uczuć się znalazł czystość intencji i chęć przeżycia miłości aż z ciebie bije" dokładnie z tym, że ja nie widzę w tym nic śmiesznego

Mystery_-Ale ja też przecież ją będę traktował przedmiotowo.Jak worek na spermę.Chodzi mi tylko oto,aby zaspokoić ludzką ciekawość

zobaczcie do jakiego zezwierzęcenia doszło, że ci którzy żądają przestrzegania dobrych zasad są teraz buntownikami, czyli żądanie czystosci i dobra jest wyjątkiem od reguly, którą jest kurestwo

Mystery_-Ja nie jestem zdolny do uczuć wyższych.Jestem jak Hitler,z jednej strony mam duszę romantyka a z drugiej jestem człowiekiem bez uczuć wyższych.

"offerma dziewczyna przyszła na umówiony seks a ty jej nie wpuściłeś?" nie, byliśmy umówieni na określoną godzinę ale sie wykręciłem, poinformowałem ja ze coś mi wypadło i że innym razem

Ale ja też przecież ją będę traktował przedmiotowo.Jak worek na spermę.Chodzi mi tylko oto,aby zaspokoić ludzką ciekawoś" w końcu rzeczowy i konkretny prawik :D Przynajmniej nie wymysla tysięcy powodów by nie umoczyć ...

"w końcu rzeczowy i konkretny prawik Przynajmniej nie wymysla tysięcy powodów by nie umoczyć ..." to prawda, jest rzeczowy, a powiedziałbym nawet że jest rzeczą, tak o sobie myśli i tak traktuje innych

Mystery_ ale w przeciwienstwie do ciebie Bagno chce zaruchać i to zrobi Ty chcesz tez zaruchać ale wymyślasz sobie jakiś kodeks prawiczka? by własnie nie zaruchać... dlatego nazwałęm go konkretnym i rzeczowym

Mystery_-A znasz jakiegoś człowieka,który nie jest egoistą?Każdy człowiek i każda istota to ma w sobie egoistę,tak nasz natura stworzyła i dzięki egoizmowi to nasz gatunek przetrwał.

mogę to z nią zrobić, nie ma problemu, ale wiem, że będe miał potem żal do kobiet, że nie było mi dane zrobić tego z dziewicą