Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Prawiczek który będzie miał pierwszy raz z niedziewicą będzie przegrany już

Polecane posty

maria izabela de la krata-Ja ja bym chciał z tobą prawictwo stracić.Ech,szkoda że nie dla psa kiełbasa

Gość dajcie jej chwile
musi poszukac extra foty

skoro maria izabela de la krata zdradzała swojego męża.To cieszę się że jestem sam i że jestem prawikiem.Dobrze że w życiu nie natrafiłem na taka kobietę jak maria izabela de la krata.Pewnie dzisiaj miał bym potężne rogi.Ale twoje ciałko chętnie pooglądam;)

mario,moje prawictwo też bym chętnie z tobą stracił.Skąd jesteś?

A może się podnieciła i robi sobie dobrze?Tyle prawiczków musiało zrobić na niej potężne wrażenie

ja mogłem i mogę je stracić, to nie problem, tylko chcę to zrobić na równych prawach - z dziewicą czy tak dużo wymagam?

w sumie wszyscy o tym marzyliście przypomnijcie sobie te marzenia i jak widzieliście świat kiedyś, swoje oczekiwania i pragnienia to mialo być z dziewicą

Gość nie czytam reszty wypocin
ale autor tematu już bardziej pusty nie moze byc dresiarze reprezentuja soba wyższy poziom niz ty cioto seks bez miłości ...? powodzenia 🖐️

skoro jestem gorszy od dresiarzy to będę miał niezłe branie, kobiety lubią takich nie czytaleś dokładnie albo przypierdalasz sie bez sensu

natura domaga się spełnienia ale jeżeli to by nie była dziewica to bym poniósł porażkę i sobie to wyrzucal do konca życia moje marzenia okazałyby sie nic nie warte

Gość prawiczek i kropka po co
zmieniasz nicki? Tylko jeden debil może wypisywać takie farmazony.

Nie przestraszyłam sie ale komp mi siadł i musiałam rozkręcić :) Ale stwierdzam, ze jednak nie wszyscy sa tu normalni :)

maria izabela de la krata-To jak będzie,dasz podjechać na ręcznym czy się pochamisz i powiesz że " nie":-P:-P

Tak,chciałbym :-P:-P:-P Ale ty się pewnie pochamisz:-( Zresztą,jesteś kobietą i wiadomo że one za "darmo"nic nie robią.Muszą zawsze mieć jakiś interes:P:P:P

maria,nie bądź taka:P:P Daj oko nacieszyć twoim pięknym kobiecości.Mało kiedy można spotkać takie piękne kobiece ciało

Nie, nie to facet musi mieć "interes" :) Jak słusznie zauwazyłeś jestem kobieta a nie tap madl, żeby nagie zdjecia wstawiać :)