Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Prawiczek który będzie miał pierwszy raz z niedziewicą będzie przegrany już

Polecane posty

...aaa-nie wymydli się,a ty będziesz mieć satysfakcję że rozprawiczyłaś prawika z kafe.

Gość meches
ej bagno, jesteś tylko rok młodszy ode mnie i piszesz że na dziwki chodziłeś 10 lat temu. Ja jak miałem 13 lat to wyruchałem na sylwestrowej zabawie babke ze dwa starszą ode mnie wtedy. Lepsze to niz dziwki , przynajmniej zdobyczne, a sylwester niedługo

W sensie technicznym sama nierozdziewiczona jestem to nie nadaję się na nauczycielkę:)chyba, że egzamin ustny miałby być

Gość meches
ze dwa razy starszą

...aaa-Jesteś dziewicą ?Masz faceta i jesteś dziewicą?A ja myślałem że już nic mnie nie zaskoczy na kafe.

Gość meches
ja ją bzyknąłem , ona była pijana

A wcześniej 1,5 roku miałam innego faceta. I mój obecny też się bardzo zdziwił jak się dowiedział:) Ale jakiś prawik kiedyś mnie tu oświecił, że jak oralny sex mam za sobą to nie jestem dziewicą tylko po prostu mam jeszcze błonę

Gość meches
prawidłowy tok rozumowania

meches-czyli ją zgwałciłeś.Teraz to ci mogę pogratulować twojego życiowego wyczynu.Teraz pewnie chodzisz po dyskotekach z pigułką gwałtu.A po za tym co to za przyjemność kochać się z żywym trupem?Tuż to nekrofila

Gość meches
całkiem nieprzytomna to nie była, znamy się do dziś.

...aaa-Szczerze to ja też nie rozumiem takiego postępowania.Na pewno nago go widziałaś,on ciebie też.Pieszczoty na pewno były ostre.Lód też był.Więc jaki ma sens trzymanie tej błony dziewiczej?

Ależ ja bynajmniej niczego nie trzymam. Zrobimy to jak oboje będziemy mieli ochotę, a nie dlatego, że po jakimś tam czasie to już trzeba. Nie jestem jakąś zwariowaną laską co udaje świętoszkę. Lubię się fajnie pobawić w łóżku i nie tylko ale akurat tego jeszcze nie robiłam

...aaa-A czemu?Wiem że to głupie i wcibskie pytanie ale pytam z ciekawości.Nie byłaś ciekawa jak to jest?Ile masz lat?

No ciekawa to tak. Ale nie jestem głupia żeby robić coś tylko dla zaspokojenia ciekawości. Poprzedni facet to było zauroczenie i wiedziałam, że to nie to. Teraz jest inaczej i pewnie w końcu to zrobimy. A takie zastępcze praktyki też są bardzo przyjemne

aaaa-28 letnia dziewica.To gorzej niż ja.Chociaż nie bo ty przynajmniej miałaś jakieś tam zbliżenia.Ciekawy jestem jak wygląda 28 letnia dziewica,bo o takiej nie słyszałem.Ale ty jesteś przykładem że jeszcze ten świat nie zeszedł na psy.A kiedy masz zamiar się pozbyć tej błony?Czekasz na ślub?

Offerma,masz w dużej mierze rację.Ale lepsza taka półdziewica niż rozklekotana "puszczalska";)

Jestem zagorzałą przeciwniczką ślubów:) Wygląda nienajgorzej taka dziewica. Podoba się nie tylko swojemu facetowi. Bywa podrywana przez innych, więc chyba nie maszkaron. Szczupła czy też raczej wysportowana bo nie anoreksja. W przeciwieństwie do niektórych panien nie uważam się za wyjątkową tylko zupełnie zwykłą. I taką siebie lubię. Jak mi się zachce coś więcej niż dotąd to się pożegnam z błoną. Ale daty sobie nie wyznaczam

Połknąć penisa!? Co tyo za zboczenie musi być?:) I nie komuś tylko mojemu ukochanemu

Między dziewicą a puszczalską dziwką są jeszcze staty pośrednie, więc nie popadajmy w paranoje. Nie każda niedziewica to od razu kurwa.

...aaa-Ale ty chyba jesteś trochę egoistką.Bo mówisz że jak ci się zachce.A o nim nawet nie pomyślałaś.Masz gdzieś to co on czuje i co on by chciał.Tylko twoje odczucia się liczą z tego co piszesz.

On mnie nie naciska ani nic tym podobnego. I jeśli w trakcie zabawy dałby mi odczyć, że chce więcej to pewnie by dostał. Gdybym była egoistką to udawałabym niedotykalską. A ja raczej nie mam problemów w tej sferze i z tym facetem. No jak widać nie jest ze mną tylko dla sexu

Może twój facet jest aseksualny? Skoro nie chce cie ostro wygrzmocic tylko w jakieś macanki sie bawi?

Nie nazwałam siebie dziewicą. Napisałam tylko, że mam błonę. A nie jest to dla mnie tak istotna sprawa żeby się aż tak przejmować. No wygrzmocić chciał nie raz. Asexualny to z pewnością nie jest

Przecież napisałas cytuje : "I jeśli w trakcie zabawy dałby mi odczyć, że chce więcej to pewnie by dostał" Wynika z tego, że nie chciał.

No akurat dawał wtedy kiedy nie do końca mogliśmy być swobodni. Nie chciałabym żeby ktoś wszedł w trakcie:)takich momentów nie liczę. Oboje dużo pracujemy i często grafiki się rozmijają. A dodatkowo nie mieszkamy razem i każde ma sublokatorów. No chyba brakuje nam okazji. A jak już jest to ja mam okres:)

To wszystko jakieś wymówki. Lepiej sprawdź czy nie jest gejem i czy nie używa cię jako przykrywki.