Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaa1357

dziewczyna z dzieckiem- czy ma szanse znalesc sobie kogos?

Polecane posty

Gość samotnaaa1357

czy dziewczyna wyhowujaca samotnie bobasa ma szanse na udany zwiazek z kims odpowiedzialnym i opiekunczym?

Jak jest fajna to czemu nie? Jeśli potrafi znaleźć złoty środek pomiędzy traktowaniem dziecka jak całego świata i partnera jak 'portfela' i sposobu na nudę.

samotnaaa1357-Będzie ci ciężko kogoś wartościowego poznać.Owszem,zawsze ktoś się znajdzie,ale pamiętaj że z reguły to faceci którzy startują do samotnej matki to desperaci i życiowi nieudacznicy,którzy mają małe mniemanie o sobie i niską samoocenę.Każdy facet który ma wybór pomiędzy samotną dziewczyną a matką z dzieckiem z reguły wybierze tą samotną.Ale związki mogą też się stworzyć z przyjaźni,czyli najpierw masz kolegę i przyjaciela a za parę lat możesz mieć męża.Ale szanse takie samie jak na loterii.Po za tym jak masz dziecko białe i jesteś ładna to masz szanse.Ale jak np.dzicko masz mulata albo innej ciemnej karnacji to twoje szanse na jakiegokolwiek faceta spadają do 0%

Gość samotnaaa1357
dzidzius bialy a mamusia nienajgorsza:) mam 22 lata a partner z ktorym obecnie jestem (tatus dziecka) troche odbiega od idealu przyszlego meza...choc ja bardzo sie staram ten zwiazek utrzymac

Gość to nie jest wyjście !!
pod warunkiem że jest niezależna

W takim razie nie masz szans :) I nie dlatego, że masz dziecko tylko jestes pierdolnieta :)

Gość samotnaaa1357
a to niby dlaczego??

samotnaaa1357-A dlaczego masz z nim dziecko,skoro jest do kitu i nie nadaje się na męża ani ojca?Czemu dałaś się mu zapłodnić?

Gość samotnaaa1357
bagno a jak myslisz? wpadlismy, chociaz go kocham wydaje mi sie ze raczej on wolalby byc wolnym ptakiem niz tatusiem w tym momencie

samotnaaa1357-Ale jak go kochałaś,skoro jest z niego kiepski partner i ojciec?Wcześniej tego nie widziałaś?

Gość samotnaaa1357
ojciec z niego dobry, ale nie wiedzialam o jego mrocznej stronie, jak chcesz wiedziec to poczytaj post od maxii22

Nie chce mi się czytać postów małolaty.Bo mimo że masz 22 lata to mówisz jak nastolatka.Po prostu facet ci się znudził i szukasz nowego pociskacza.Najlepiej bogaty i przystojny.Żal mi cię,bo twoje życie zapowiada się w czarnych kolorach

Gość samotnaaa1357
mylisz sie

Gość tylko kogoś brzydkiego
nikt nie chce obcego bachora chować i mieć zużytej kobiety :o po urodzeniu masz pewnie niezłe wiadro blee

Gość kelkoo
uwielbiam takie lasie:D Jak sa mlode to odrzucaja wszystkich "odpowiedzialnych i opiekunczych", bo tacy sa nudni i nie maja zadnej wartosci i wybieraja tych atrakcyjnych macho. Po paru latach okazuje sie, ze atrakcyjny macho to kawal chuja, taka lasia zostaje sama z dzieckiem, bez kasy i nagle odkrywa, ze licza sie inne cechy i zaczyna szukac tych "odpowiedzialnych i opiekunczych", ktorzy zapewniaja jej i jej dziecku bezpieczenstwo materialne. Sorry, ale teraz to szukaj sobie nastepnego macho, bo zaden wartosciowy facet nie poleci na taka jak ty🖐️

Gość nie masz szans
ale nie dlatego, ze masz dziecko... :O

Gość łłokietka
to ci powiem,ze ejst szansa,ze znajdziesz i dziecko to zadna przeszkoda. mam XXI wiek. koelzanka, swietna laska, z corka. znalazla obecnego meza. takich przyykladow jest mnostwo. bez przesady...

Gość kelkoo
aha, i pisze sie znaleŹć. Czytasz czasem cos oprocz Cosmo?:O

oczywiście :)) głowa do góry i nie poddawaj się :* ja jestem po rozwodzie i mam cudowną córcię którą wychowuje sama i spotkałam wspaniałego faceta (2 lata młodszego :P), narazie jesteśmy tylko parą, ale on akceptuje moje dziecko i jest mi z nim cudownie

Gość zaciekawiona 24latka :)
dziewczyno jak nie chce byc z "tatusiem" to nad czm sie zastanawiasz głowa do góry i uciekaj od dziada !!!

Gość samotnaaa1357
moj wcale nie jest macho i ma wystraczajace srodki materialne zeby zapewnic dobry byt naszemu dziecku. bardzo je kocha i mnie tez. ale co mam zrobic skoro leci na wszytskie mlode i ladne dziewczyny a pozniej spuszcza sie na nie przed ekranem komputera?bardzo go kocham, ale takie zachowanie bardzo mnie rani. na poczatku zwiazku nie wiedzialam ze tak sie zachowuje i zreszta bylismy/jestesmy zgrana praa w innych aspektach.

droga wolna świat jest twój o ile jestes inteligentna poradzisz sobie !!!

no ale jak to czytam o tym komputerze to stwierdzam smiało,że nie jesteś zbyt bystra. nie poradzisz sobie dziunia jednak, przykro mi (...) amen

znaleźć? nieee.. napewno jak będziesz szukała. Większość samotnych matek po rozstaniu z partnerem robi ten sam błąd.. na siłe szuka faceta zeby nie czuc poczucia osamotnienia, mieć sie do kogo przytulić.. Myślą ze juz zawsze będą same i bardzo sie tego boją... Wiem bo ja tez tak robiłam, ale mam 2 małych dzieci i nie chce zeby widziały jak co chwile pojawia sie nowy wujek... juz wole być sama..

Gość TruziaJuziazCzestochowy
przyznacie,że do tego by poradzic sobie w samotnosci jak ma się dziecko trzeba mieć coś w głowie ???

Gość TruziaJuziazCzestochowy
ona ma cos z deklem