Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaa1357

dziewczyna z dzieckiem- czy ma szanse znalesc sobie kogos?

Polecane posty

Gość TruziaJuziazCzestochowy
:)

Nie wiem czemu.ale młode mamusie są bardzo seksowne.Mimo że podobno są "tam" rozklekotane.

Gość choroba poświąteczna
Głupio pytasz, Bagno. Brum chciałaby zawrzeć z Tobą bliższą znajomość, ponieważ wygladasz na miłego mężczyznę.

kelko - brawo dla tego pana !! Całkowicie popieram te słowa !! Lasia na początek leciała na tych z "wyjściową mordą" aby móc się pokazać przed koleżankami i aby bardziej kisiel leciał między stringami:classic_cool: A teraz jak okazało sie, że u niego zalety kończą się na wypicowanym lalusiowatym ciału to szuka tych co wcześniej odrzucała. Dobrze ci tak... Może to Cie nauczy czegoś, choć mam wrażenie że nie bo z gówna bata nie ukręcisz :classic_cool:🖐️

tak czytam ten temat i szczerze to nachodzą mnie myśli że macie pstro pod sufitem (oczywiście nie wszyscy) Sam jakiś czas temu poznałem dziewczyne która jest w ciąży... I co, przez to że jakiś idiota wystraszył się ojcostwa mam ją skreślić grubą krechą? Pewnie zaraz powiecie że ze mnie desperat czy jakiś nieudacznik.... wręcz przeciwnie... Zdarzają się mężczyźni którzy takie sytuacje akceptują... ale do takiego czegoś trzeba dorosnąć bo to nie jest decyzja "teraz jestem z nią i w każdej chwili mogę zakończyć znajomość" Każdej kobiecie może przytrafić się taka sytuacja... i pamiętajcie że są tacy jak ja... normalni rozsądni mężczyźni z poważnym podejściem nawet do tak niezręcznej sytuacji... Pozdrawiam

Gość bursztyn 12
moja znajoma ma 4 dzieći i wlaśnie znalazła jelenia co się z nią zareczył! Autorka ma 1 wiec wszystko przed nią!

Cześć Brum, ale nie jestem osobą, za którą mnie uznałaś.

toshibal30-Ale skoro chcesz dziecka to ok.Większość facetów,którzy poznają dziewczyny to chce trochę wolności.Chce trochę pożyć a nie od razu dzieci.bo jak facet wchodzi w związek z kobietą z dzieckiem to automatycznie jest ojcem tych dzieci.Tym bardziej że dzieci nie jego w sensie biologicznym.A po za tym każdy jest kowalem swojego losu.Ja się nie znam na kobietach i dlatego nie wchodzę w związki.Więc skoro ona nie znała się na facetach to powinna zrobić to samo co ja.

Gość samotnaaa1357
toshibal30 dzieki:) to dodaje otuchy. dla tych co tak surowo mnie osadzaja - nawet po 30 latach zwiazku moze okazac sie, ze osoba z ktora jestescie nie jest tym kim mysleliscie ze jest. zreszta ja z tym czlowiekeim bylam z milosci, a nie ze wzgledu na jego wyglad czy stan konta w banku. to nie byl jakis zimny macho-dran za ktorym ogladaja sie wszytskie dziewczyny. raczej ktos kto wydawal sie we mnie zapatrzony, ktos czuly i kochajacy. ale bylaismy za krotko zeby sie lepiej poznac i wpadlismy. zalezy mi na tym, zeby dziecko mialo i mame i tate

"Poświąteczna chrobo" - skąd wiesz kogo miałam na myśli?

Jest też wielu mężczyzn bezpłodnych,którzy chętnie wezmą sobie samotną matkę z dziećmi.

Toshibal - poczytaj sobie chłopcze częściej to forum. Jest mnóstwo tematów dotyczących analogicznej sytuacji tylko, że to facet ma nieślubne dziecko. I takiego faceta większość kobiet odrzuca !! Hipokryzja ? Nie, to normalne zachowanie kobiet. One po prostu są hipokrytkami :o

Ale nie zawsze tak jest.Jeśli kobieta jest bezpłodna,to wręcz będzie poszukiwać mężczyznę z dzieckiem

Ponieważ znam tę osobę, Brum. Lubiłem podszywać się pod nią. Mógłbym też powiedzieć, że czytam w Twoich myślach, ale nie powiem, bo uznałabyś mnie za wariata.

Raczej za jasnowidza. Ewntualnie bardzo bystrego i pamiętliwego użytkownika forum, bo zgdaje mi się, że Nazwania tamtego użyłam raz.

Czytam to forum dość często.... i pomogło mi w mojej sytuacji.... chociaż sam nie wiem jak się to dalej potoczy.... Wyjaśniłem jej wczoraj wszystko... to co z mojej strony zostało przemyślane i postanowione... dałem również możliwość wyboru czy kontynuujemy znajomość z dalszym jej rozwinięciem czy kończymy... poprostu nie chce być kołem u wozu w sytuacji gdy wiem że przeżywa teraz to iż została sama z ciążą..... czekam, czekam i czekam na sygnał z jej strony... chciałbym bardzo aby się odezwała... ale to jużniestety jej własna decyzja która musi wyjść z serca.....

toshibal30-Ten nick to twój wiek?Masz ładne mieszkanie?Masz dobrą pracę z zarobkiem minimum średniej krajowej?Masz prawko i samochód?Jeśli tak to na pewno do ciebie pójdzie,bo musiała by być idiotką żeby cię odrzucić.Chyba że wyjątkowo brzydal jesteś.Ale jak coś z tych rzeczy o których napisałem ci brakuje to może rzeczywiście mieć wahania.

Hmmm.... Wyjaśnie Twoje spekulacje.... Z tego co mi wiadomo od wielu znajomych kobiet do brzydali nie należe... wręcz do tych przystojnych.... Zarobki hehhe o tym sięnie mówi ale średnia krajowa jest poniżej moich... samochód prawko... wiadomo jak każdy facet.... jedyny mankament to mieszkanie... niestety wiadomo jak z tym bywa u nas w kraju.... bez hipoteki lub bogatych rodziców nie ma z czym władać.... Nie, nie mam 30 lecz 26...

toshibal30-No to już wiadomo czemu się waha.Po prostu myśli sobie że może uda się jej wyhaczyć jakiegoś z mieszkaniem i średnią krajową.Ale być może że dojdzie do przekonania że nie ma szans.Tak czy owak,jak byś miał mieszkanie i średnią krajową to teraz byś z nią baraszkował w sypialni a tak się zamartwiasz.No ale jak to mówią,życie....

Szansa też jest w tym że byłeś dobry w łóżku.Jak lubi sex to może to przeważyć na twoją korzyść

Mieszkanie zawsze można wynająć .... a średnia krajowa w tej chwili to ile ? bo moje dochody netto 3300 ??

Rozumiem że Neto to na rękę.Myślę że na taka sumkę to się skusi.Bo możesz wziąść kredyt na 30 lat i spłacać co miesiąć po około 1500 zł.Więc pewnie za chwilę rzuci ci się w ramiona.

Gość r@ptor_074000000
"Jest też wielu mężczyzn bezpłodnych,którzy chętnie wezmą sobie samotną matkę z dziećmi." Nie,nie wezmą. Bezpłodny to nie znaczy ,że od razu frajer.