Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_zatroskanananaa

moja corka powoli staje sie niepełnospawna-ciezko mi na to patrzec;(

Polecane posty

Gość odszczepieniec
no tak, nie mam doswiadczenia, jestem tu pierwszy raz. Ale mnie takie podelce denerwują co pieprza jakies durnoty.Zamiast pomócmatce pocieszyc, to wywalaja na nia jakies gówna. To juz kurwa nawet ja odszczepieniec społeczny kumam.Ale to taki ktoś jak w tej fraszce ze wielce nabozna modliła sie i biła służąca

Gość do zatroskanej mamy
napisz coś wiecej, wesprzemy Ciebie! I nie patrz na głupie komentarze o karze bożej. Nie rozumiem jak ludzie mogą byc tak wredni! Merkaba wytłumaczysz odszczepieńcowi czynie umiesz nic powiedzieć?

Gość mama_zatroskananana
Moja corka zawsze byla dobrym,spokojnym dzieckiem

Gość odszczepieniec
ona mi tego nie wytłumaczy bo sie nie da. Kuzynka porządna kobieta nie to co ja zakała rodziny, urodziła dziecko i po miesacu okazało sie ze ma raka mózgu. Juz nie żyje i gdzie tu do kurwy kara boza! jakby tak było to już by dawno we mnie piorun z chmury pierdolnoł!

wiecie zycie jest niesprawiedliwe.jeden robi nie wiadomo co i nic mu nie jest a inna osoba,cale zycie musi zmagac sie z chorobami.okropne to jest.

Gość odszczepieniec
Villemka ten temat co zapodałas to jakas kurwa masakra. ja wiem ze nie jestm nikim dobrym tylko zakałą, której sie cala rodzina wstydzi. Ale ci kurwa uważaja sie za superowych obywateli, a takie gowno! pewnie laska biega do kosciola w rózowej kiecce a tu taka cipa!

Wrogość mocy zła wzrasta w miarę postępu duszy w doskonałości i świętości. Dusze dobre są doświadczane w miarę ich gorliwości, podczas gdy obojętne są zostawiane w spokoju, a dusze złe mają powodzenie w rzeczach materialnych za sprawą szatana. Nie znaczy to jednak, że moce zła życzą dobrze potępionym - diabeł jest niezdolny do miłości nawet najmniejszej - piekło nienawidzi zawzięcie wszystkie dusze, bo nienawidzi naturę ludzką, która wydała Dziewicę Niepokalaną, Chrystusa Pana i Zbawiciela, oraz Kościół. Do Nich skierowana jest cała ich nienawiść.

Gość odszczepieniec
no wiesz Villemka mnie sie nie dało nie odrzucic. Mam juz troche lat i ciagle byla jakas jazda ze mną. Resocjalizacja dala dupy.Zkazdym razem byłem gorszy.Teraz juz przystopowałem. Merkaba szatan mnie obsiad??? hahahahaha!A czemu na haitańczykow napadlo tsunami? To jest LOS mojadroga dewoto! chociaz uwazam, ze se jaja robisz tutaji nie piszesz szczerze jak myslisz. Kim jestes ze meczysz osoby w potzbie? jak hiena na pustyni szukasz trupa

Jaki jest powód dla którego media nie piszą nic o wypadku jaki spotkał Irving Moore Bud Feldkamp III? Otóż człowiek ten jest właścicielem największej w Stanach sieci klinik aborcyjnych. Dorobił się na aborcjach niezłego majątku. I oto podczas podróży prywatnym samolotem pilot z nieznanych przyczyn rozbił się. W samolocie znajdowały się wszystkie dzieci i wnuki Irving Moore Bud Feldkamp III, bez wyjątku. W jednej chwili został sam, bez rodziny. Tak jakby ich nigdy nie było, jak by się nigdy nie narodziły, lub tak jakby dokonano na nich aborcji swego czasu. Pikanterii dodaje temu zdarzeniu fakt, że samolot rozbił się na cmentarzu w stanie Montana, niedaleko symbolicznego grobu Nienarodzonego Dziecka. Przyczyna wypadku nieznana. Czy ktoś jeszcze wątpi że Pan Bóg istnieje? http://naszewyspy.co.uk/tag/irving-moore-bud-feldkamp-iii/

Gość odszczepieniec
tak w ogole to jestem w szoku. Myslałem,ze juz jestem w dupie ale jak widze wpisy "porzadnych obywateli" to juz nie wiem nic.Jakim gównem trezba byc zeby sie zastanawiac czy zaprosic kuzyna na wózku????? Kurwa rozjebało mnie!

to nie Bóg karze jednym z głównych tematów Nowego Testamentu jest uzdrowienie: Bóg PRAGNIE NASZEGO szczęścia. Teologia Starego Testamentu głosiła, że Bóg zsyła na ludzi cierpienia I ból, by ich potem uzdrowić: „Ja, Pan chcę być twym lekarzem (Wj 15,26). W Starym Testamencie czytamy o uzdrowieniach, takich jak uzdrowienie Miriam, siostry Mojżesza (Lb 12,9-16). Zauważ, że dokonało się ono dzięki modlitwie Mojżesza: „ Wtedy Mojżesz błagał głośno Pana: >>0 boże ,, spraw. proszę, by znowu stała się zdrowa>Skąd przychodzisz?>Przemierzałem ziemię i wędrowałem po niejZwróciłeś uwagę na sługę mego. Hioba? Bo niema na całej ziemi drugiego, kto by był tak prawy, sprawiedliwy, bogobojny i unikający zła jak on. Jeszcze trwa w swej prawości, choć mnie nakłoniłeś do zrujnowania go. na próżnoSkóra za skórę, Wszystko, co człowiek posiada. odda za swoje życie. Wyciągnij, proszę, rękę i dotknij jego kości i ciała. Na pewno Ci w twarz będzie ci złożyczył. I rzekł Pan do szatana: >>Oto jest w twej mocy. Życie mu tylko zachowaj!

Gość odszczepieniec
merkaba, weź nie pierdol! zwykły los i tyle. ja nie watpie ze Bog istnieje ale poważnie myslisz żeto ON??????? Chyba ci sie coś pojebalo dziunia.Karani bedziemy na ostatecznym a nie teraz! Wytlumacz mi czemu ja zbir jestem kurwa zdrowy a male dziecko umiera???? Nie dasz rady bo to tylko los i nic wiecej! zwykly przypadek. I mam pytanie dla takiej poboznej.Czemu znecasz sie nad matka chorego dziecka?

Nowy Testament stwierdza jednoznacznie, ze Jezus pragnie, aby wszyscy ludzie zostali uzdrowieni. Zwróć uwagę na to, co mówię: pragnie, aby wszyscy ludzie zostali uzdrowieni. Jezus uzdrowił wszystkich tych, którzy przyszli do Niego, nie wyciągnął jednak ręki nad całym światem, mówiąc: „Niechaj wszyscy ludzie zostaną uzdrowieni! Oto jeden z wielkich problemów, z którym ludzie nie potrafią się uporać. Powiadaj4 :,,Skoro Jezus chce, aby wszyscy ludzie na całym świecie dostąpili uzdrowienia, to dlaczego tego nie robi? Odpowiedź brzmi: „Ponieważ nie przychodzą do Jezusa. W tym miejscu znajduje zastosowanie zasada „szukania, aby odnaleźć: „Proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam (Mt 7,7). Jest to nieodzowny warunek postawiony przez Jezusa. Modlitwa i wiara to dwie potęgi, z których my, chrześcijanie, tak rzadko jeszcze korzystamy. Chciałbym , aby to, co piszę, było drobnym wkładem w wysiłek przekonania chrześcijan o potędze wiary i modlitwy. W Ii 5.14 czytamy: „Ufność, którą w Nim pokładamy, polega ; przekonaniu, że wysłuchuje On wszystkich naszych próśb zgodnych z Jego wolą. A jeśli wiemy, że wysłuchuje wszystkich naszych próśb, pewni jesteśmy również posiadania tego. o cośmy Go prosili. Jaka jest natura choroby? Zanim spróbujemy zrozumieć, czym jest uzdrowienie, musimy znaleźć odpowiedź na to pytanie. Choroba jest złem. W ramach pełnionej przeze mnie posługi staram się nieustannie podkreślać. że nie można traktować ciała i duszy jako niezależnych od siebie. Myśl, że ciało i dusza są czymś oddzielnym w człowieku, sięga poglądów Platona i została przejęta przez chrześcijan pierwszych wieków, przekonanych, że dusza została uwięziona w ciele. Później rozwinięto jeszcze tę myśli zaczęto nauczać, że ciało jest czymś złym i że dusza musi wyzwolić się z niewoli ciała, bo tylko w ten sposób może osiągnąć przeznaczoną jej pełnię. Jeśli przypadkiem cechuje cię tego rodzaju platońskie spojrzenie na człowieka, twe myślenie może doprowadzić cię do fałszywego wniosku, że twe ciało jest czymś złym i należy je oczyścić i ukarać. Ten platoński dualizm wczesnego Kościoła prowadził do haseł umartwiania ciała ciało jest nic nie wartą częścią naszego prawdziwego „ja. Liczy się tylko i wyłącznie dusza. Rozważając istotę choroby musisz wziąć pod uwagę jeszcze jeden pogląd, rozpowszechniony szczególnie do Xv stulecia. Głosił on, że najdoskonalszyr9 sposobem okazywania miłości do Boga jest cierpienie. tymczasem czytając i rozważając Pismo święte, szczególnie Księgę Apokalipsy, możesz dostrzec, że najwyższym przeznaczeniem człowieka jest wychwalanie Pana i oddawanie Mu czci. Kiedy zostajemy wyzwoleni z ograniczeń fizycznych, psychicznych i duchowych, zyskujemy wolność umożliwiającą nam wysławianie Boga całym swoim sercem, całą swoją duszą i całym swoim umysłem można uznać za regułę, że uzdrowienie następuje w czasie wychwalania Pana, ponieważ po uciszeniu umysłu, ciała i ducha, skupiamy się wyłącznie na Panu przez od Ą dawanie Mu chwały. Wówczas Duch Swięty może swobodnie działać, a my dostępujemy uzdrowienia. Mówiąc ogólnie,

podczas modlitewnego spotkania czy nabożeństwa, na którym dokonuje się kilka czy wiele uzdrowień, wspólnota weszła na „poziom chwały) (Jeśli dzień jest pochmurny i ciężki, a ludzi ogarnia depresja i nie potrafią uzyskać w sobie wewnętrznej wolności uzdalniającej do radosnego wysławiania Pana, wiem, że mogą zdarzyć się co najwyżej sporadyczne uzdrowienia. Zazwyczaj da się wyczuć nastrój zgromadzonych ludzi w ciągu pierwszych dziesięciu minut modlitewnego spotkania. Jeśli panuje wśród nich radość i wolność, wiem, że można oczekiwać udanego spotkania modlitewnego z wieloma uzdrowieniami ludzie rzeczywiście pozwalają działać Duchowi S*iętemu i wysławiają Boga. Duch Święty działa jak chce

Gość mama_zatroskanananaa
właśnie wróciłam do domu i zastałam córkę martwą leżącą na podlodze w kuchni. wzięła wszystkie tabletki jakie znalazłą :(

Gość odszczepieniec
Villemka ja tam jestem wierzacy, no mimo wszystko! Ale to juz przechodzi ludzkie pojecie co ten osobnik pisze. I zauwaz,ze nigdzie mi ie odpowiada na moje proste pytanie, tylko jedzie jakimis cytatami.Bo ja sie pytam po raz kolejy merkabo! czemu ja jestem zdrowy???? i nie jedx mi cytatami tylko odpowiedz do kurwy normalnie! Ale nie odpowiesz bo wiesz ze to wszystko o dupe mozna potłuc! Wszystko przypadek a nie kurwa kara za grzechy! i nie odpowiedzialeś czmu sie znecasz nad załamana matką!

Gość latinna
to prawda!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(