Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serd

Sylwester przebierany stroje z filmu i bajki :)

Polecane posty

Gość serd

Hej :) Mam do Was pytanie odnośnie sylwestra. Tam gdzie idę trzeba się przebrać za postać z filmu lub bajki. Moim pomysłem była czarodziejka z księżyca ale coraz bardziej zastanawiam się nad tym. Szukam jakiejś postaci która jest blondynką. Bardzo prosze o jakieś propozycję :)

Gość serd
ooo :) Smerfetka :D to jest to ;) a dee dee to raczej nie bardzo :P tylko skąd ja wezmę strój smerfetki ? :D czeka mnie wyprawa na lumpy ;)

Gość serd
a z filmu jakiegoś kogoś kojarzysz?? :)

Gość cat women najlepsza bedzie
ubierasz obcisłe skórzane spodnie i kusa bluzeczke i na allegro kupujesz maske kociaczka !

Gość serd
a znacie jakąś blondynkę z filmu jakiegoś ?? prosze pomózćie

oj tyle bohaterów postaci do wyboru do koloru tylko trzeba wysilić wyobraźnie. Blondynki: - Sharon Stone Nagi Instynkt bynajmniej nie chodzi o to żebyś nie zakładając majtek. Biała mini z golfem cieliste rajstopy włosy spięte klamrą i gotowe. - Elle Woods Legalna blondynka różowe ciuchy pluszowy piesek na smyczy - Standardowo MM i BB - Farrah Fawcett w Aniołkach Charliego jej nie wszyscy mogą skojarzyć więc może lepiej Cameron Diaz w tej kreacji. Czarny kombinezon szpileczki torebka a w niej pistolet zabawka. - Pamela Anderson Słoneczny patrol - pomarańczowy top wielki stanik wypchany balonami krótkie szorty usta wymalowane poza linie deska pływacka itd itd

Gość za fione
ze Shreka :D, jakąś królewne, albo za Jasmine z Aladyna :)

Gość samancia88
a moze za wilme :D ? znalazłą super strój :D http://megastroje.pl/wilma/ co prawda tutał włosy niesą do konca blod ale z tego co kojaze to w bajce było blondyka :) co o tym sądzisz ? :)