250GodzinTak 698 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Oby przyszły był jeszcze bardziej owocny. Nie oszukujmy się, pieniążki są bardzo ważne. i love money. Jak zawszony królik dał log-out to zjawił się nagle forumowy mąż - dziwne, co? Tyle razy pisałam-Gdzie pójdą udawać? Tutaj znakomicie pasuje im granie swoich ról, że są lepsi wśród dewiantów, patologii i motłochu Oraz ludzi nazywanych śmieciami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Ciabata napisał: a u ciebie będzie na święta barszczyk z kartonu, wódka i srafe? Nie wydaję mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, Baba napisał: Znam to forum od 2019r. Pisałam z przerwami. Robiłam kilka przerw, bo zwyczajnie nie dałam rady ogarnąć tego... I teraz też jestem na tym etapie. A to nie kojarze cie z wcześniejszych lat, dopiero od Pstrokrotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 202 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Uważam, że popełniasz błąd, próbując rozmawiać z tymi ludźmi w tonie realnej polemiki, bo nie o to im chodzi. To tak, jakbym zaczęła tłumaczyć ogórowi, że nie ćpam albo że do zrobienia paczki świątecznej nie trzeba być bogatym, a już na pewno nie bardzo bogatym. Nie dla siebie, tyle ludzi czy dzieci jest w szpitalu gdzie mogą być ich ostatnie święta. Tylko jesteś biedna mentalnie i materialnie też Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Uważam, że popełniasz błąd, próbując rozmawiać z tymi ludźmi w tonie realnej polemiki, bo nie o to im chodzi. To tak, jakbym zaczęła tłumaczyć ogórowi, że nie ćpam albo że do zrobienia paczki świątecznej nie trzeba być bogatym, a już na pewno nie bardzo bogatym. Masz rację. Ustaw go! Pokaż, kto nosi spodnie w tym związku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 69 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Jeszcze napisz że nie było outfitów i remontów. To zwieńczy twoje wspomnienia Nie pamiętam, chyba jakies zdjecia ścian jedna wstawiala, ale nie miałem z tym zadnych problemów. Głównie bylem skupiony na Ewie. Z tobą tez nie pamiętam mojego konfliktu. Podejrzewam nawet, ze przyczepiłaś się do mnie bez powodu mimo, ze marzysz o rozmowach bez hejtu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 41 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tyle razy pisałam-Gdzie pójdą udawać? Tutaj znakomicie pasuje im granie swoich ról, że są lepsi wśród dewiantów, patologii i motłochu Oraz ludzi nazywanych śmieciami Jeszcze jak musiała podkreślić, że gosposia „na pewno nie ma doktoratu”. Myślałam, że się zaksztuszę herbatą jak to przeczytałam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie dla siebie, tyle ludzi czy dzieci jest w szpitalu gdzie mogą być ich ostatnie święta. Tak, wiem ogór, wspomagam zwierzęta na zimę (może być?). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Icebound Harpy napisał: Chciałam być miła. Dobra, słowem się już nie odezwę… Ale nie w taki sposób. Wiesz dlaczego zaczęłam "warczeć"? Bo nie podoba mi się ta atmosfera na forum. Codzienne wojenki okraszone chamstwem i wulgaryzmami. Ty też masz w tym swój udział. Nie wierzę, że tu może się coś zmienić i najlepsze co mogę zrobić, to przestać się odzywac/udzielać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Jeszcze jak musiała podkreślić, że gosposia „na pewno nie ma doktoratu”. Myślałam, że się zaksztuszę herbatą jak to przeczytałam. nieźle je,bnięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie pamiętam, Widze własnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 213 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, suse napisał: NO PEWNIE W KOŃCU ZOSTAŁAŚ PRZEGRYWEM ROKU NA KAFE A pokonać Leżaka czy Elcie to naprawdę wyczyn Pravol pierwsze miejsce będzie już na wieki wieków twoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 202 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Tak, wiem ogór, wspomagam zwierzęta na zimę (może być?). Szkoda pisać lepiej rozejrzyj się wokoło gdzie mieszkasz bo jesteś ślepa od tego alko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Masz rację. Ustaw go! Pokaż, kto nosi spodnie w tym związku! Jesteś coraz bardziej żałosny, pijaczku Gdybym się z moim mężem we wszystkim zgadzała, byłabym z kolei podręczną "ssącą za michę". A nie, wróć... przecież i tak jestem Dlatego dyskusja z wami nie ma sensu. A ty po prostu znalazłeś kolejny obiekt do wylewu frustracji w swoim niestabilnym emocjonalnie, pi.zdusiowatym charakterze (czy jest to wywalanie privów, czy hejt na nas, funkcja jest ta sama) Edytowano 6 godzin temu przez NieTakiKróliczekZły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 41 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Ale nie w taki sposób. Wiesz dlaczego zaczęłam "warczeć"? Bo nie podoba mi się ta atmosfera na forum. Codzienne wojenki okraszone chamstwem i wulgaryzmami. Ty też masz w tym swój udział. Nie wierzę, że tu może się coś zmienić i najlepsze co mogę zrobić, to przestać się odzywac/udzielać. Nigdy nie zaczynam pierwsza, a jeżeli już komuś się przysłowiowo „dostanie”, to tylko dlatego, że obelżywe słowa w mym kierunku (albo osób które lubię) rzuca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 69 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, salix napisał: Obok takiej obłudy naprawdę ciężko przejść obojętnie, a tu jak skomentujesz tę obłude to cie nazwa hejtera zakłócająca spokój wyliniałym pelargoniom wszystko na opak. Zauwazylem. Czasem niestety pokuszę sie o komentarz, tak jak teraz, ale to bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie boga 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, suse napisał: nieźle je,bnięta co to jest: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 6 godzin temu 35 minut temu, big bu napisał: Siur pisał, że jego żonka marzy o trójkątach z murzynami, pamiętam XDDD Nie tylko, dużo historii nam tu sprzedał bekowych. No i tematy nie znikały po kilku stronach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 6 godzin temu Chłop ja odciąga o spędzania tutaj czasu, ale ma Hua do gadania, więc wspólnie spędzają tutaj piątkowy wieczór i dają się wkręcać, jak dzieci menelowi, próbując udowodnić swą zaybistosc i wygryw. Ewka coś tam łapie, ale też nie do końca. Musi tłumaczyć doktorowi zasady gry 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 69 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Nie napisałem, że to tragedia. Jak zadowolona to okej. Odbieram to jako romantyczny wyjazd, bez tradycyjnego spędzania świat, więc dziecko mi jakoś nie pasuję. Nie, Ewa ogolnie ma naturę romantyczki, lubi takie klimaty. Zresztą dziecko w niczym nie przeszkadza, jak wielu rodzicom. A z eks po prostu wymieniamy się świętami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 6 godzin temu 40 minut temu, Ciabata napisał: Pamiętam jak Bagno kręciła z Pjoterem a mnie oskarżała o zabicie jej nienarodzonego dziecka Bagienko była spoko, miała czasem jazdy, ale kto ich nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: A to nie kojarze cie z wcześniejszych lat, dopiero od Pstrokrotki To chyba dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Musi tłumaczyć doktorowi zasady gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 69 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Uważam, że popełniasz błąd, próbując rozmawiać z tymi ludźmi w tonie realnej polemiki, bo nie o to im chodzi. To tak, jakbym zaczęła tłumaczyć ogórowi, że nie ćpam albo że do zrobienia paczki świątecznej nie trzeba być bogatym, a już na pewno nie bardzo bogatym. Absurdy Kafeterii. Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Jesteś coraz bardziej żałosny, pijaczku Gdybym się z moim mężem we wszystkim zgadzała, byłabym z kolei podręczną "ssącą za michę". A nie, wróć... przecież i tak jestem Dlatego dyskusja z wami nie ma sensu. A ty po prostu znalazłeś kolejny obiekt do wylewu frustracji w swoim niestabilnym emocjonalnie, pi.zdusiowatym charakterze (czy jest to wywalanie privów, czy hejt na nas, funkcja jest ta sama) Rozumiem, że nie jesteś przyzwyczajona, bo to ty jesteś stroną atakującą. Możesz sobie to tłumaczyć jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Icebound Harpy napisał: Jeszcze jak musiała podkreślić, że gosposia „na pewno nie ma doktoratu”. Myślałam, że się zaksztuszę herbatą jak to przeczytałam. Wiem, Geniu, że nie jesteś wystarczająco lotna, by złapać kontekst (podpowiem - tkwi w poście Malowanego, na który odpowiadałam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 69 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Widze własnie Szkoda, ze tak niewyraźnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: To chyba dobrze? Nie wiem, to dziwne bo mam wrażenie że tu non stop te same osoby siedziały, ciezko było kogoś przegapić. A jakie mialas jeszcze niki przed Pstrokrotką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie boga 2 Napisano 6 godzin temu elcia dala duupy szatanowi bo podobal sie jej jego kuutas i pozniej urodzilem sie ja oczy mam po ojcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach