Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy wreszcie...

Krwawienie po porodzie...

Polecane posty

Gość kiedy wreszcie...

... to najgorsze z całej ciąży, porodu i połogu razem wziętych. Krwawię już czwarty tydzień. No, może plamię, ale i tak muszę chodzić z podpaską. Ile jeszcze? Poza tym mam taką ochotę na sex jak nigdy. Wystarczy całus a ja ma gęsią skórkę. Już nie wytrzymuję. Dziewczyny ile to jeszcze potrwać może?

Gość ja dostalam __
ja krwawilam ok 2tyg z czego ten ostatni tydzien to nosilam tylko wkladki ;)

jeżeli juz tylko plamisz, to niedługo się skończy, poza tym wiesz ja też do końca nie przestałam plamić, ale seksik po ok 4 tyg musiał być, mąż mnie dopadł i nie było zmiłuj :P poza tym masz rację chyba te hormony po ciązy tak działaja że się chce..poza tym u mnie od 35 tyg był post na bliższem przytulanki :P

Gość kiedy wreszcie...
U nas z seksem było krucho przez całą ciążę. Kochaliśmy się może ze cztery razy. Do tego teraz ten post. Aż mnie skręca.

Gość kiedy wreszcie...
up Tylko dwie dziewczyny?

Gość toffie22
ja plamię juz 3 tydzien, tez wkurza mnie to chodzenie z wkładką - ledwo,ledwo ale nadal ze mnie leci|:( Ochota na seks tez ogromna, ale ja bardzo boje sie ewentualnej wpadki, prezerwatywa nie da mi komfortu psychicznego:(

jezeli to 1 porod to moze byc roznie z tym krwawieniem ja po 1 porodzie krwawilam 2 tyg, pozniej pare dni spokoju i znowu 2 tyg plamienia i tak pelne 2 miesiace po 2 porodzie krwawilam rowne 2 tyg i spokoj mialam (juz jak wychodzilam ze szputala to z wkladka, krwawilam o wiele slabiej nizprzy okresie), po 2,5 tyg zaczelsmy sie kochac i bylo ok

Gość ja krawiłam
10 tygodni

Gość mamamama26
to krwawienie to jeszcze nic - przygotuj się na pierwszy okres po porodzie - u mnie był jakieś 2 - 3 tyg po skończonym połogu i był straszny!! doslownie lało się jak nigdy - i tak 2 tygodnie

Gość ja krwawilam 5 tygodni
z czego te 2 ostatnie to byly plamienia. Pierwszy okres po porodzie trwal rowne 5 dni, 3 dni byly dosc ostre lało sie okropnie