Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szef wszystkich szefow

niema sie co oszukiwać faceci nie lubią suchych bab

Polecane posty

Gość cudowna wenus.......
"wedlug mnie wygladaja normalnie. tez sie nie masz do czego przyczepic:/" Czepiam się, bo obraża szczupłe dziewczyny :) Normalnie przez grzeczność nie prawiłabym takich uwag :)

Gość on zly bhardzo aaaaaaa
szef wszystkich szefo to skoro jestes kolesiem to sio na wies gdzies znajdziesz serem utluczona i tam se zyj a od dbajacych o siebie zgrabnych dziewczyn sie odpierdol :) kocham szczuple nogi dziewczyny to co ma cudnowna wenus to juz nie jest fajne nie robcie mi tego i nie doprowadzajcie sie do takiego stanu :)

a te co nie jedza przez tydzien albo grzebia sobie patykami w pupach zeby tylko zrobic kupe ?

dokladnie taki temat zaklada tylko tlusta suka a potem te szczuplutkie wpadaja w kompleksy i chca utyc na sile !! i sam klody na ulicy pozniej sa , wez sie za odhcudzanie i odjeb sie od idealu :)

Gość rozowa pom
duzo bym dala by miec takie nogi jak cudowna venus - nie daj sobie nic wmowic -sa w sam raz :)

a ch u j Ci do tego - zacznij w swojej mieszac moze ubedzie ci z kilo :)

on zly i trr to ta sama osoba ....czyli baba z sucha koscistą dupą ))))))))

rozowa pom pomysl o tych nogach bez leginsow - juz w czarnych wygladaja nieapetycznie :)

bo facet by nie chrzanil takich glupot

szef, tłusta kobieto, wmawiaj sobie dalej dziecino :D

z tego co mi widaomo nie mam osobowosci mnogiej i ni emusze sie podszywac tak jak Ty tlusta szlejo zeby sie dowartosciowac , wku rwiaja mnie takie jak Ty i wszystko , siemanko

suche baby maja prawdopodobnie jakis uraz z dziecinstwa

"bo facet by nie chrzanil takich glupot" Właśnie koleżanko, facet NIE założyłby takiego tematu. Mogła to zrobić tylko kobieta. Dlaczego? Bo jest gruba, niezadowolona z życia i zazdrości perfekcyjnej figury, któej nigdy mieć nie będzie. Weź się za odchudzanie :) Może się uda! :D

Gość rozowa pom
nieprawda , chyba zdurnieliscie!! LAdne ,zgrabne , nie za szczuple ,nie za grube , grube na pewno nie. Sama jestem za chuda ,nog zgrabnych niestety nie mam. Takie to dla mnie deal.

ja nie chrzanie tylko pisze , facet by nie zakladal takiego topicu a mam powody zeby sie wku rwiac na takie jak Ty , mialem kiedys zajebista panne z nogami jak mmmmmmmmmmmm marzenie to wlasnei przez takie jak TY co jej wmawialy ze za szczupla etc wpadla w kompleksy i zaczela zrec do upadlego teraz jest taka tlusta swinia jak Ty - musialem ja zostawic a fajna laska z niej byla

rozowa na pewno laska jestes i wlasnie o tym pisze ze przez takie szamtlawce chudzinki chca sie doproawdzic do stanu np wenus ktora ma krotkie i nie zzbyt urodziwe nogi

Gość zlosliwa ania
ludzie to maja problemy:/ on zly bhardzo aaaaaaa - umawiaj sie z anorektyczkami jak cie kosci pociagaja:) jak dla mnie np wenus jest w sam raz: nie za gruba i nie za chuda:)

Gość zlosliwa ania
a na dlugosc nog nie nie ma "lekarstwa" ciemnoto :)

aniu naucz sie rozozniac anoreksje od szcuzplosci i zgrabnosci to pogadamy !! a nogi wenus mi sie nie podobaja i to wszystko

zlosliwa ania = wenus sorka ze Cie urazilem moze masz inne atuty ktore zastapia niezbyt zgrabne krotkie nogi

Gość zlosliwa ania
no jasne, skoro ja bronie tzn ze jestem wenus:) otoz nie, nie jestem. nie musze ci tego udawadniac bo i tak przeciez wiesz najlepeij:/

siemanko nie rozmaiwam z natury z klodami wiec sie zamykam grube laski to dla mnie synonim niedbalstwa lenistwa wiec skor nie cwicza jedza co maja pod reka to moze przy okazji sie nie myja bleeeeeeeeeeeeee do widzenia

Gość chude są zgrabne
czego o "kobiecych" tłustych kragłych kształtach nie da sie powiedziec, ble :-O

Gość Gdzie_jesteś_nocy
u nas w pierwszy dzien swiat byla szwagierka taka typowa such dupa ...mama sie narobila przy jedzeniu wszyscy jedli i sie bawili a ona siedziala skrzywiona przy stole i psula calą zabawe ...wiecej jej nie zaprosimy

Gość Gdzie_jesteś_nocy
Jak mama przyniosła barszcz to cały wpierdoliłam. Jestem dość przy kości więc jem sporo. Nie wiem czemu ta anorektyczna wywłoka nic nie ruszyła.

no i jak widac na zalaczonym obrazku u bab suchych swiat sie zamknął w diecie jedzeniu lub nie pilnowaniu kosci w swoich tylkach a o sztuce filmie czy czymkolwiek innym nie pogadasz

tema t sam sie broni i udowadnia moją rację

barszcz to zjadlem caly ja .....bo lubie

Gość rozowa pom
Zwykle na tak durne topiki nie wchodze ale ten mnie zbulwersowal. ja jako "sucha baba" jem tyle ,ze nie jeden facet nie dalby mi rady. I nie tyje. Wiec nie wyzywaj szczuplych dziewczyn od anorektyczek -bo to choroba. Jestem szczupla le nie jestem anorektyczka. Ale wiesz co? Z Toba nie mozna podyskutowac na poziomie bo poziom masz za niski.

Gość ja mam 160 wzrostu, ważę 45 kg
Jestem szczupła. Przy wigilijnym stole zjadłam więcej niż gruba kuzynka, bo ona jest na diecie. Co chcesz udowodnić? Że szczupłe dziewczyny muszą się głodzić, żeby dobrze wyglądać i przez to głodzenie nie mają pasji, nigdzie nie wychodzą itd? Żałosna jesteś autorko tematu