Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdolneeeeee

nie bylo mnie godzine w domu, krajobraz jaki zastalam.zdjecie

Polecane posty

Gość pierdolneeeeee

sprzatalam pol dnia, wszystko, ani jednego gara nie bylo na gazie, wszystko wysprzatane. corka przez doslownie 45 minut byla sama w domu, spojrzcie co zostalo z mojego sprzatania, zero szacunku do matki. na zdjeciu i tak nie widac plam na blacie i obierkow z ziemniakow. :O:O:O:O:Ohttp://www.voila.pl/262/o5f2a/?1

Gość Pierdolneeeeee
Córka ma 16lat .jestem jej wdzięczna że obrała ziemniaki na obiad, ale czy musi przy tym robić taki syf i nie posprzątać za sobą? Jak boga kocham 6noży wyciągnęła, ani jednego nie schowała.

Gość prawda jest taka ze jak sie
fajną masz kuchnię ;-)

Gość rozowa pom
Nooo , znam to skads - nic nie mow! u mnie to samo. Wystarczy tak jak mowisz 45 minut. Ale musialas sie niezle wkurzyc zeby az zdejcie wstawic :)

Gość Pierdolneeeee
Za przeproszeniem wyjebala je i nie zebrała spowrotem.wiem że to moja wina, bo przez 16lat laziłam ze szmata za nią i wszystko za nią robiłam.jak ona ma sprzątniete w pokoju to wejść nie można bo jej kurzu naleci, a jak ja posprzatam to ona ma to gdzies:O nasrac na środku można i nikt nie zauważy.co ja mam robić?:O

Gość Pierdolneeeeee
Widzę że nie jestem sama...strasznie sie wkurzyłam! Po prostu szału dostałam.

Gość zostaw to,niech Młoda
ruszy dupe do roboty. Ja mam w tej chwili to samo.Całe święta przy garach,kuchnia wysprzątana.A teraz:zlew pełen garów(talerzy,kubeczków,szklanek)Na blatach w kuchni też już pełno syfu.Ja mam to w nosie.Od rana siedzę przy kompie .Niech hrabiostwo ruszy do mycia.Ja jeszcze chwilę posiedzę i idę odwalić mała drzemkę.W Kuchni nikt mnie dziś nie zobaczy :-P

Gość Pierdolneeeeee
Do niej nie klne..mam iść i ja poprosić by to łaskawie sprzątnela? Ja tego nie tkne.

Awe1-czasami ciśnienie jest tak wielkie,że człowiek musi po wyklinać by mu ulżyło.Nigdy nie byłaś doprowadzona do furii,nie wyzywałaś na czym świat stoi?

Gość Pierdolneeeeee
tak naprawdę sama zrobiłam ten nielad artystyczny i wkleiłam żeby wzbudzić w was zazdrość że mam córkę i stać mnie na obiad

Gość Pierdolneeeee
Ja też dziś nie wejdę. Obiadu nie będzie. Niech jedzą ziemniaki ze śmietana. Ciekawe czy posola:D

Gość justyna aa
ty tu nie piertol chciałaś się kuchnią pochwalić:D te rozrzucone niby przypadkiem jabłka nadają atmosferę:D mam identyczny układ kuchni tylko na przeciw piekarnika nie mam mebli tylko taki wysoki barek z krzesłami:D;)

Gość Pierdolneeeee
Dobry podszyw

Gość Mastermind
i do tego zmywarka sie chwali :-D pewnie mikolaj przyniosl, co??? :-P

Gość Pierdolneeeee
Uwierz że nie mam sie czym chwalić, tym bardziej że mieszkam w domu, więc kuchnię powinnam mieć duża, a nie blokowska pipidowke, zresztą jak z obory.

Gość Pierdolneeeee
Uwierz że nie mam sie czym chwalić, tym bardziej że mieszkam w domu, więc kuchnię powinnam mieć duża, a nie blokowska pipidowke, zresztą jak z obory.

Śmieszni jesteście z tym chwaleniem się kuchnia.Jak dla mnie to żadna rewelacja.Owszem szafki fajne ale gabarytu kuchni-jak sama autorka zauważyła-nie powalają. Autorko a co na to mąż?On nie może zareagować na to co córka zrobiła?Czy może to tez typ co to na kanapie przed tv czeka na talerz z obiadem podanym przez żonę-służącą?

Gość Pierdolneeeeee
Taaa a zmywarka to rzeczywiście rarytas w dzisiejszych czasach.mam sie czym chwalić -córka która wychowałam na lenia i nieroba, powód do dumy:O

gabarytY

Gość cdscsdvds
jak mialam 16 lat to tez mialam non stop syf, teraz mam 19 i staram sie jakis tam porzadek utrzymywac. kwestia wieku. teraz pomagam mamie sprzatac, a jak jedzie do pracy to zawsze cos ogarne jak mam chwile czasu :) nie denerwuj sie tak

Gość Pierdoleeeee
Nie, mąż jest inny, sprząta i gotuje.ale jest taki nerwowy że wolałabym go w to nie angażować, bo jeszcze ja uderzy i będzie awantura na całą ulice.

Gość Pierdolneeeee
Już ok ochlonełam.ide po nią i jej pokaże jak sie sprząta po sobie.

Gość pierdolneeeeee
i ona w placz, bo my ja nie kochamy , ona pol godziny ziemniaki obierala, a my nawet nie zauwazylismy:( jakie to przykre jak dziecko tak mowi, prawie codziennie powtarzam ze ja kocham. :O co ja mam jej mowic?

Kochać i wymagać .To bardzo trudne , ale możliwe :)

Gość pierdolneeeeee
ide z nia pogadac bo sie zajdzie.