Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrzesień 2011:)

Kiedy do ginekologa?:)

Polecane posty

i ja ci życzę szczęścia i żebys zobaczyła 2kreski na tescie;)i daj znać w środę i odzywaj się czasami na forum

Gość palolinka
Hej Justysia89 jesteś może na forum?:)

nick palolinka to jest też mój bo nie mogłam wczoraj wejśc na forum i musiałam stworzyć sobie nowe hasło:)więc tak jak pisałam zrobiłam wczoraj ten test i były dwie kreseczki dzisiaj zrobiłam jeszcze raz dla potwierdzenia i też były te dwie kreseczki:)

no wlaśnie najwyższy czas teraz o siebie zadbać no i o dziecko narazie to chyba dalej jakoś nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży ale spoko pójde do lekarza i jak bede wiedziała już na 100% to będzie superowo...tylko wlaśnie się zastanawiam kiedy pójść do tego lekarza:)

ja miałam 22listopada i od razu poleciałam do ginekologa jak zobaczyłam 2kreski ale nic nie zauważyła i kazała mi przyjśc dopiero jak będę w 6tydzień to wtedy może coś zobaczy, wiec jak się dobrze czujesz to lepiej poczekaj żebys się nie denerwowała tak jak ja że nic nie widać:(

Fajnie dzieki za informacje:D Ty masz tyle dobrze że wiesz byłaś już u lekarza i wiesz kiedy masz przyjść ja pójdę chyba dopiero w styczniu może gdzieś w połowie:)i myslę że już będzie coś widać:)

no ja ja idę od razu po nowym roku bo jak byłam wtedy stwierdzić ciąże to wykryła mi guza więc z jednej strony radość że mam dzidzię a z drugiej obawa że ten guz jest złośliwy:(

no męża mam o 1,5roku i to był nasz 2miesiąc starań więc po pierwszym miesiącu od razu chciał się iśc badać bo stwierdził że nie możemy nieć dzieci ale jak zobaczyl plusika na teście to zaczął nnie całowac i był bardzo szczęśliwy A jak twój mąż ,narzeczony,chłopak zareagował?

Ja narazie mam jeszcze narzeczonego:)w maju 2011 mam ślub:) zareagował bardzo miło,nie sądził że go tak wczoraj zaskoczę ale jest bardzo szczęsliwy z tego powodu gdyż bardzo chciał dziecka z resztą tak jak ja:d

Widzę że przynajmniej Ty wiesz gdzie są nawet Wadowice bo nie ktrzy to nawet nie wiedzą gdzie papież mieszkał:) pracuje tam w sklepie spożywczym:)