Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrzesień 2011:)

Kiedy do ginekologa?:)

Polecane posty

No właśnie jakie mozna mieć objawy przed okresem i jednocześnie myśląc że może się być w ciąży? nie jednokrotnie czytałam takie topiki i z tego co widziałam wszyscy się prawie z tego wyśmiewali jak ktoś miał jakieś objawy i że od razu najlepiej żeby szła rodzic...

nie nic nie czułam i nadal nie czuje po prostu zrobiłam test i wyszedł pozytywny, jak okres mi się spóżniał to od poczatku wmawiałam sobie że to nie ciąża

No to chyba masz tak samo jak ja:)dlatego nie robię narazie testu bo czekam na@ chociaż przyznaje że chciałabym żeby nie przyszła he he:)dlatego wolę nie zapeszać:)

Niewiadoma1234 Podziwiam za cierpliwość:)ja kilka dni przed @ zrobiłam test i już miałam pozytywny wynik:)życze Wam obu dziewczyny powodzenia:)

Jeżeli chodzi o lekarza, to ja od zawsze wolałam mężczyznę ginekologa, są delikatniejsi przy badaniu. Kobiety, przynajmniej te na które trafiłam, były bardzo niedelikatne przy badaniu. Może zapytaj siostrę o jej lekarza? U mnie ciąża zaczęła się od przeziębienia, a właściwie tak mi się wydawało. Tydzień po owulacji, czyli tydzień przed okresem, miałam ciągle podwyższoną temperaturę w granicach 37,0-37,5 byłam osłabiona i senna. Później już po terminie @ piersi zaczęły się powiększać, już wcześniej bolały dość mocno. No i strasznie senna byłam. Oprócz tego żadnych innych objawów, żadnych wymiotów i mdłości nie miałam.

Jestem cierpliwa z racji żę obawiam się żę być może jednak się nie udało jak każdym mam obawy...a nie chciałabym też męża rozczarować bo on też pragnie dzidziusia więc tyle to już poczekam:)