Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrzesień 2011:)

Kiedy do ginekologa?:)

Polecane posty

Ostatnią miesiączkę miałam 30 listopada. Współżyliśmy w dni płodne, staramy się o maleństwo. Wczoraj byłam u ginekologa na wizycie kontrolnej, badał mnie ale nie stwierdził powiększonej macicy. Kiedy ona się powiększa?

Jak się dowiedziałam że jestem to automatyczne przestałam pić kawę a teraz mnie jakoś bardziej ciągnie do wypicia piwa ale trzeba dmuchać na zimno więc nic nie szkodzę dzidzi. Objawów ja wcale nie czuje może ból piersi ale to dopiero wieczorem i trochę mnie boli tak samo jak przy okresie a łazienkę juz od pewnego czasu odwiedzam częściej:)

ja miałam ostatnia @ 22listopada i jak mnie lekarz badał to jedynie stwierdzil że śluz moze przygotowuje sie do ciąży albo do miesiączki i tyle o macicy nic nie mówiła

aha ;) spoko, to jeszcze poczekam kilka dni i najwyżej test zrobię jak miesiączka się nie pojawi;)

a jaki najlepiej? płytkowy czy strumieniowy? bo bety nie dam rady bo u nas w laboratorium nie robią;/

no ja robiłam i taki i taki, polecam ci clearblue digital tylko nie jest z tanszych ale podobniesz jeden z najlepszych na rynku kosztuje tak ok.20zł

ja za bobo test czy pre-test płaciłam zawsze coś kolo 15 zł więc kupie tamten o ile będą mieli w aptece;)