Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja znowu odp...

Dziewczyny pomóżcie mi się ogarnąć !!! Co ja wyprawiam ???

Polecane posty

Gość co ja znowu odp...
dziewczyny wezcie mi cos napiszcie, bo oszqaleje 😭 jak ja mam sie czuc po takim wyznaniu? juz sie nie czuje jak jakas kobieta, a jakis stwór 😭

Gość co ja znowu odp...
acha i to on sie w koncu odezwal pierwszy, ale jak widzicie ...:O:O masakra jakaś 😭

Gość ciekawska hela
widocznie ty byłaś dla niego jak pogotowie "seksualne", nawet jeśli to były tylko przytulanki i pocałunki, może mu się podobałaś fizycznie, a może widział że na niego lecisz, w każdym razie nie traktował cię poważnie, bo nawet facet, któremu nie zależy na stałym związku może się zakochać na zabój, i zrobi wtedy wszystko, żeby zdobyć tę wymarzoną kobietę...wtedy byś to zauważyła no i trafiła go w końcu strzała amora, nie potrzebuje tzw "koleżanek"...ale przypuszczam, że nawet jeśli zdobędzie dziewczynę w której się zakochał, długo wierny jej nie będzie, kiedyś wyjdzie jego prawdziwa natura, więc odpuść sobie dalsze myślenie o nim, nie jest tego wart

Gość co ja znowu odp...
on jak juz jest w związku, to jest wierny ale on tworzył wczesniej związki z 20-letnimi dziewicami :O powiedział mi jeszcze, ze przeszkadza mu to, ze nie jestem dziewicą :O serio, myslalam, ze tak gadają tylko faceci z tego forum, a tu widze...:( mam 26 lat, za soba kilka powaznych związków, wiec nie rozumiem takiego oburzenia :O jestem zażenowana! :( :O

osz krrrrwa.. jak zobaczylam co napisalas to mi sie noz w kieszeni otwiera (przeczytalam caly temat) ja bym goscia kopnela w dupe i jeszcze przyciela mu penisa czyms po takim tekscie. nie jest tego wart, nie zawracaj nawet sobie nim glowy. czas sie na niego porzadnie wkurwic kochana.

bo z tego wynika ze wiedzial, co do niego czujesz, wykorzystal to, i jeszcze ci bedzie pierdolil jaki to on nie jest zakochany

Gość co ja znowu odp...
ale jak tu się wziąć w garść? :( jak uwierzyć, że jestem ładna? atrakcyjna? czegoś warta? :( bo na razie to widze odwrotnie :(

jestes dziewczyno zajebiscie atrakcyjna!!! skoro uwazasz go powiedzmy za "ciacho" to widzisz, ze na ciebie tez polecial ;) i dopisz do swojej listy zdobyczy, chodz z podniesiona glowa i traktuj go bardzo na odczep, zeby zalowal na maksa

Gość co ja znowu odp...
dziekuje ci bardzo 👄 ale to jest naprawdę mega żenujące :( tu sie przytula, caluje itd. ale jak to potem okreslil "po koleżeńsku" :(

no coz moze po prostu jest niedojrzaly. albo faktycznie nie chce sie angazowac, nawet z tamta lasencja. tylko mi sie nie waz jeszcze mu udzielac porad jak w rozmowach w toku.. ;) jak cie zapyta jak wyrwac tamta laske, to go wysmiej w ogole

Gość co ja znowu odp...
no wczoraj mnie zatkało :( bo on sie ze mną "nie zaangazowal uczuciowo" :( trzy dni razem, jedno spotkanie w barze i on sie zakochuje :( i jeszcze go odrzuca, ze ja nie jestem hm..."nietknięta" ja pierdole 😭

haha prosze cie. pierdoli 3 po 3 i wymysla niewiadomo co, mysle, ze (brutalnie) szczerze mowiac raz sie zabawil, nawet nie musial pobzykac, i mu wystarczylo. ciekawe czy sie odezwie teraz jeszcze?? nie jest tego wart, naprawde, mysl o nim jak o najgorszym smieciu, niedlugo poznasz kogos innego :)

Gość co ja znowu odp...
oj nie wiem czy tak niedlugo, juz kilka lat jestem sama :( a ten osobnik, to wlasnie taki jeden z moich wyborów :( tak, odezwal sie czy wszystko u mnie ok? :( zajebiscie 😭 myslalam, ze moze cos dla niego znacze, ale jak widac dla kolejnej osoby po prostu NIC 😭

powinnas odpisac ze jest fajnie bo ciebie wreszcie nie ma ;) nie szukaj ani nie zakochuj sie na sile, to przyjdzie samo. to nie swiadczy zle o tobie ani o twojej atrakcyjnosci, tylko o tym ze na samych dupkow trafiasz. nie przejmuj sie nimi

Gość co ja znowu odp...
dziekuje ci ❤️ ale naprawde, trzech ostatnich facetów (wliczając tego) dało mi jasno do zrozumienia, żebym sie nie angazowala! o czyms to swiadczy :(

ja ostatnio nawet na nic wiecej nie licze niz wiesz, skonczenie razem po imprezie. nadal sie lecze po jednym kolesiu z ktorym niby tez tylko sie zabawialam, ale glupia na cos liczylam. ciezko teraz trafic na kogos powaznego .. trzeba poczekac na lepsze czasy :)

Gość kreska1111111111111111
A ja bym mu odpisala tak: No czesc u mnie swietnie, bylam ze znajomymi gdzies tam i poznalam fajnego chlopaka, jutro jestem z nim umowiona, moze Ty tez umow sie z ta dziewczyna co ci sie podoba. Chodzi mi o to, zebys dala mu do zrozumienia, ze Ty tez kogos poznalas i nie rozpaczasz z tego powodu, ze on sie w kims zakochal. Ze masz go tak w dupie

Gość co ja znowu odp...
Witajcie ;) widziałam sie z nim, zadzwonił do niego w tym czasie ten kolega (znajomy tamtej dziewczyny) bo ona w koncu dala mu ten nr. no i ja siedze, a ten sobie debatuje, ze zobaczymy co to z tego bedzie :( tak jak ktos tutaj napisal, niby takie zabawianie sie, ale czlowiek jak glupi liczy Bóg wie na co :( ciezko o kogos powaznego chaialabym go w sobie rozkochac, ale nie potrafie :( tragedia z tymi moimi milosciami :( no istna tragedia :(

dziewczyno nie probuj go w sobie rozkochiwac ani nic takiego, nie jest warty nawet twojej uwagi.. traktuj go tylko jako kumpla, nie rozmyslaj kazdego jego slowa, po prostu miej troche bardziej olewczy stosunek ;)