Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddowkdpw

Nie stanął w mojej obronie...

Polecane posty

Gość ddowkdpw

Wczoraj zostałam zaproszona do mojego faceta. Siedzieliśmy z całą jego rodziną przy stole Wszyscy byli skupieni na mnie zadawali mi mnóstwo pytań Temat rozmowy zszedł na moje studia Jestem na pierwszym roku Jego matka zaczęła komentować że to strata czasu że jestem głupia jak myślę że będę mieć prace po studiach że chce jakiegoś naukowca z siebie robić Zaczęli się głupio między sobą uśmiechać ja broniłam swego A co mój facet? Siedział jak wryty nic kompletnie się nie odezwał Czy on powinien się tak zachować co o tym myślicie?

Gość gzytgzyt
hahaha aleś se wybrała Cipe, maminsynka siedzącego pod miotłą GRATULACJE WYBORU !! i powodzenia na przyszłość hahaha

Gość ddowkdpw
Osłabił mnie totalnie.. Gdyby się postawił gdyby chociaż coś powiedział A tu cisza milczenie Nie wiem co o tym myśleć

Gość Tralallaaa
a zapytalas go pozniej dlaczego sie nic nie odezwal??

Gość ...----...
a jakie wykształcenie ma jego rodzina? i właśnie. rozmawiałaś z nim na ten temat?

Gość Tralallaaa
pewnie postawowka ledwo skonczona...gdyby byli wyksztalceni to raczej cieszyliby sie ze syn ma studiujaca...

Gość Tralallaaa
moglas ej powiedziec ze wieksze szanse po studiach niz po podstawowce dostac prace ;)

Gość ddowkdpw
Pytałam a on że się nie będzie kłocił w święta!!! ;/

Gość olllllloni
jAKIS MIENTKI BOLEK;)

Gość naatalkaa
To znaczy tylko i aż tyle, że nie będziesz mogła w przyszłości liczyć na niego. Ja bym się poważnie zastanowiła nad sensem tego związku.

Gość ...----...
poprzedniczka ma racja, zastanów się. a i z jego rodziną nie będziesz miała łatwo skoro na pierwszej wizycie tak cię potraktowali.

Gość Mialem tak samo
z babą, jak byłem u teściów. Wszystko, co powiedziała mamusia mojej żony było święte... a ta siedziała i ani bee ani kukuryku. Mi nie wypadało się kłócić z teściową, ale ciśnienie rosło. Dziś całe szczęście nie mam już z nimi do czynienia.

Gość matacz ,,,....
a jakie to studia zaczełaś ?

Gość wole wielkanoc
no wlasnie, bo jesli studiujesz socjologie lub politologie i tym podobne to nie dziwie sie im ze stwierdzili. ale jesli to jakis przyszlosciowy zawod to niezle prostaki. a koles tak czy srak powinien stanac w twojej obronie chocbys studiowala ochrone mchu w lasach zachodniej estonii.

Gość Szczerość to podstawa ...
Zdradzisz nam jaki kierunek wybrałaś? Pomoże nam to bliżej określić z jaką wielką osobistością jak jego matka mamy do czynienia :D Facet pewnie boi się podskoczyć do mamusi albo to ciapa

Gość mam go normalnie dość
Ja studiuje ekonomie..jestem strasznie wkurwiona;/