Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka31.78@o2.pl

pierdolon...a sąsiadka króliczek playboya...

Polecane posty

Gość mirka31.78@o2.pl

Wiecie mam taka wyjebana sasiadke udaje kroliczka playboya ma 32lata 2dzieci ktorymi sie nie zajmuje a pizda ja wiecznie swedzi ze nie patrzy czy ma maz zone czy jest w jakims zwiazku jezdzi autem swojego faceta ktory jest w londynie nie ma prawka ostatnio nam uderzyla w auto tak sie sklada ze parking tam nie ma kamery moj facet zrobil zdjecie aparatem naszego i jej bo na jej zderzaku farba z naszego auta byla moj facet mowi ze zalatwi z nia po sasiedzku ona powiedziala ze ma znajomego na warsztacie i ze to zrobi mija 3 tyd a ona sie nie odzywa moj jest w norwegi ja do niej pisze kiedy da auto na warsztat a noa ma na nas wyjebane co robic?

Gość masz zielone
było na policję zgłosić a nie w układy z taką pindą wchodzić.

Gość mirka31.78@o2.pl
no wlasnie tylko mo facet to cipa i nie umie zalatwic spraw po mesku a dzis ja pocisnelam to napisala do mojego faceta bym holowala teksty jakie do niej pisze to ja tak pocisnelam i jutro ma przyjsc po klucze i zawiezc auto na warsztat zobaczymy co z tego bedzie

Gość mirka31.78@o2.pl
mysli ze jak zeby se wstawila to juz jest zajebista z calego osiedla nie lubie takich glupich blondynek co w zime zapierdalaja prawie z gola dupa by sie pokazac ze jest zajebista a tak naprawde facet jak jej nie wysle kasy to nawet na jogurt ja nie stac ale wyzej sra niz dupe ma