Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsfhfkfj

PRZEMÓWCIE DO ROZSĄDKU MOJEMU MĘZOWI- dam mu to przeczytać.

Polecane posty

Gość jsfhfkfj

Mój mąż od X lat jest nałogowym komputerowym graczem. Całe godziny spędza na komputerze. W tygodniu kiedy pracuje, od 7.00 rano już odpala komputer, potem jedzie do pracy , wraca o 16-17 i gra do oporu ( 23.00-0,00) - do momentu aż nie położy się spać. W weekend sprawa wygląda tak, że wstaje o 8 i gra CAŁY DZIEŃ także do oporu. Obiadki oczywiście robione przeze mnie podtykane pod nos zjada prze komputerem jedną ręką drugą ma na myszce i klika w gierkę. Nic nie robimy razem, nie spędzamy ze sobą w ogóle czasu. Dziś wykorzystują fakt,że ja nie pracowałam a mąż wrócił wcześniej z pracy zaproponowałam abysmy chociaż wspólnie w karty pograli. Graliśmy, a raczej ja grałam, bo mój mąż jedną ręką grał ze mną, drugą miał na komputerze a oczy w telewizorze. Pokłóciliśmy się- mój mąż nie widział sensu w naszej grze (?). Zaznaczam, że pracuję, zajmuję się domem, dzieckiem, sprzatam, gotuję i wypełniam małżeńskie obowiązki. MÓJ MĄZ TYLKO PRACUJE I GRA. Zaraz właśnie wychodzi na basen z kolegą. N ato czas ma, tak jak i na co dwutygodniowe partyjki w pokera z kolegami. Na mnie czasu nie ma. Ja mam być kuchtą, dziwką w łóżku i nianią dla dziecka. Jak wróci pokażę mu co napisałam , liczę na szczere odpowiedzi z Waszej strony. Dziękuję.

Gość apsoaposapdoa
wymień go na lepszy model :) w koncu wychodziłaś za dorosłego faceta, a tu masz dziecko, które sobie pograc musi :O albo nie gotuj, nie pierz; zajmij się sobą i dzieckiem. Jak nie bedzie miał papu to ruszy dupsko od kompa.

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
a na intymnosci ma czas czy ta sfere tez zaniedbuje?;)

Gość zimna reka
ja gram razem z mezem; albo gramy w te same gry i przewaznie (z racji tego ze ja mam wiecej czasu to wiecej gram) opowiadam mu co widzialam w grze, albo gramy w gry online :)

Gość jsfhajh
Ja mam dziecko i nie mogę pozwolić sobie grać. Mamy po ponad 26 lat , nie można całe życie być dzieckiem! Ja mam swoje do wychowania a nie jego :(

Gość audrey jones
Ja bym sobie znalazła nowego faceta, takiego który ma na mnie czas i zachowuje sie jak dorosły. Może jakiś romansik na boku?:)

Gość mbnyast
A wiedziałaś o tym, ze tak ma przed ślubem, ile jesteście razem? Może ma kogoś np. w pracy...?

zajmuj się sobą i dzieckiem- niech sam sobie gotuje, pierze i zmywa po sobie :) jak po tygodniu nie będzie miał w co się ubrać w pn do pracy, to może się w końcu książę obudzi ;)

Gość pamietaj
facet w wieku 26 lat to jeszcze dziecko, wyszlas za dzieciaka teraz masz

aa- to też jego dziecko- więc jak któregoś pięknego dnia przyjdzie z roboty i siądzie przed kompem, to Ty bądź już gotowa, powiedz co ma zrobić do jedzenia sobie i dziecku, a sama zmyj się na wyjście z koleżankami- przecież dzieckiem chyba się zaopiekuje poza tym- to tez jego obowiązek

Gość całkowicie czarny kot
do męża autorki: panie mąż, rusz pan dupę sprzed kompa

Gość tak tak pamietaj
prawdziwy facet wychodzi z kumplami na piwa do baru, gdzie podrywa dziewczyny i chleje na umor! cudowny jest jak po ryju nie da, ale lepszy jest smierdzacy piwskiem prawdziwy acet ze sprosnymi uwagami dot. doopy kolezanki niz ten, ktory siedzi w domu i gra na kompie! wymieniaj wymieniaj, juz dawno byl czas na szukanie prawdziwego faceta.

zrób bilans strat i zysków w tym związku. okaże się , że Twoje życie bez niego nabierze właściwego kolorytu, dasz sobie też szansę na nowy związek. Teraz on pasożytuje na Tobie i warto o tym wiedzieć. Niedojrzały dupek:o odbiera ci szansę na normalny układ, sam nie daje niczego:(

Gość ale a nie rozumiem
po co ty jeszcze tkwisz w tym zwiazku???

Gość jsfhajh
Tak to jego dziecko - oczywiście :) Co do tego, że ja pzrestanę sprzątać i gotować to nic nie da, ponieważ mieszkamy z jego babcią która go wychuchała i jeżeli mnie nie ma w domu ( praca od 7-17) to babcia mu robi żarełko i podtyka pod kumputer. To samo z praniem- ja nie upiorę- zrobi babcia. Właśnie wyszedł. Pojechał do przedszkola po córeczkę- zaraz wróci i na basen idzie z kolegą. A ja znowu to samo. Nie mam szans na wyjście z koleżankami bo przez obowiązki, pracę i jego osobę zatraciłam kontakty z najbliższymi mi koleżankami. Nie pamiętam kiedy byłam na kawie :( Co do romansu- nie wchodzi w grę- zasady mam i męża nie zdradzę. Ale męczę się z nim bardzo:( Najgorsze,że czuję się niekochana i odosobniona. On jest strasznie o mnie zazdrosny, w pracy dzwoni co 5 minut gdzie jestem i z kim. Nie mam prawa mieć kolegów, bo wszyscy mnie wzrokiem zjedzą. Jestem normalną kobietą, zajmuję się domem jak mogę, córcią i pracuję cały tydzień. Dom jest zadbany, wszytsko poprane, uprasowane (wczoraj prasowałam 3h) on jak zwykle- grał. Nigdy nie zrobił mi obiadu, jedną zrobioną przedwczoraj kawę wypomina, że mi zrobił :/

pan mąż umie zrobić kawę? wow chyba trzeba podziękować babci, ze tak ładnie wnusia wyuczyła zalewać wrzątkiem kawę :D

Gość stara pannna
jak ja sie śmieje z takich szczęśliwych mężatek :)

Gość joij;i
calkowicie czarny kot, a moze to byla kawa z ekspresu, a to juz wiecej roboty. Trzeba wlac wody, wlozyc nowy filtr, odpalic ekspres, chlop sie nameczyl:D

Gość ewella2
Pies ogrodnika z niego , sam nie weźmie innym nie da , ba , nawet nie daje Ci się spotykać ze znajomymi. Mój mąż także lubi sobie pograć ale mamy twarde ustalenia ponieważ też mu się zdarzało przeginać. Gra tylko 2 godziny 3 razy w tygodniu chyba, że mnie nie ma to juz niech gra ile chce byle nie kosztem obowiązków domowych , które także i on ma. Taki jak Twój aż prosi się żeby go kopnąć w dupę i wynieść się od niego, na co Ci taki burak dla którego własna kobieta jest mniej ważna i mniej interesująca od gry? Egoistyczny , niedojrzały gówniarz.

Taki maż to dupa nie maż, szok! Ja bym sobie znalazla zamiennik ( tak jak kompa trzeba wymienic od czasu do czasu...wymien go razem z komputerem) serio, nie chcialabym byc z takim uzaleznionym od wirtualnego swiaa samcem..powiedz mu ze nie tego oczekujesz w zwiazku

Gość pyzata Andzia
Może mają ekspres na "naboje". Wkładasz, podstawiasz kubek, włączasz i masz.

Gość xx22xx22
Aneta daj sobie z nim spokoj, zdradza cię od lat...;-)

Gość jsfhajh
Mój mąż wie że nie tego oczekuję od związku, ale to go nie przekonuje. Twierdzi,że wszystko go nudzi. ŻE nie ma co ze mną robić. Domem się zajmować nie chce- twierdzi,że jestem ja i babcia. On gotować nie umie. A ja co- umiałam kiedyś czy musiałam się nauczyć? Pewnie wróci za 5 minut ... i mu to pokażę. Jak nie zrozumie- nie wiem...

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
wspolczuje tobie autorko:O zrob mu jakas terapie wstrzasowa albo po prostu pogadaj a jak to nic nie da to znajdz sobie kogos bardziej odpowiedzialnego chyba,ze rola niewolnicy calkowicie tobie odpowiada

Nudzi mu się z Tobą? LoL Co Ty jeszcze z nim robisz kobieto?

Gość iks__
że tak spytam z ciekawości, jest hazardzistą?

Gość stara pannna
nie trzea być hazardzistą żeby być uzależnionym od gier komputerowych