Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość newlyweds

Bardzo prosze o sprawdzenie krotkiego wypracowania po angielsku

Polecane posty

Gość newlyweds

Photo made in my sisters wedding is my favourite one. Photographer took it 3 years ago by st. Florians church. Bridesmaid I and my two cousins were helping the bride my sister go to the church. She was very excited and non stop hurried up our guests. I keep this photo on case in my room and every time when I see it, I rememember the most craziest wedding, na którym kiedykolwiek byłam and which my family organized a half of year. Z góry bardzo, bardzo dziekuje:)

Gość newlyweds
dlaczego nie ma znakow int? Photo made in my sister's wedding is my favourite one. Photographer took it 3 years ago by st. Florian's church. Bridesmaid - I and my two cousins - were helping the bride - my sister - go to the church. She was very excited and non stop hurried up our guests. I keep this photo on case in my room and every time when I see it, I rememember the most craziest wedding, na którym kiedykolwiek byłam and which my family organized a half of year.

Gość pinkaa
tlumacz?:O

tragedia. a te znaki jak pwostawiales/as to myslisz ze lepiej? po co tyle myslnikow?? My favourite photo is the one taken at my sister's wedding. A photographer took it 3 years ago by st. Florians church (to zdanie jest bez sensu w kontekscie tego co jest wczesniej. lepiej byloby the wedding took place 3 years ago, and the photo was taken by st florian church) Bridesmaid, I and my two cousins were helping the bride entering the church. She was very excited and busy with rushing our guests. I keep this photo in a case in my room and every time I see it, I rememember the most crazy wedding, I have ever been at and which my family had been organizing half a year. pare bledow zostawilam, zeby nie bylo ze ktos ci napisal :/

Gość newlyweds
bardzo dziękuję za poswiecony czas, tylko... po co te komentarze? to chyba normalne, ze skoro jestem na etapie nauki, to popelniam bledy:O

sorry. bo myslalam, ze ten drugi wpis to ci ktos odpisal z propozycja tlumaczenia. i to mialam na mysli, mowiac tragedia. nie zauwazylam, ze to ty napisalas drugiego posta, co oczywiscie sprawia, ze cofam glupie komentarze. mam nadzieje, ze tlumaczenie sie w miare przyjmie :)))

Gość newlyweds
w takim razie dziękuję jeszcze bardziej:)