Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllissss

zachowanie meza-pomocy

Polecane posty

Gość lllissss

witajcie, mam pytanie odnosnie granic w zwiazku.moj maz na imprezach ze znajomymi czesto przytula zony kolegow, gada sprosne rzeczy itp. Zony te takze przytulaja sie do innych facetow a ci mezowie to samo-czyli kazdy z kazdym- ja nie biore w tym udzialu-jakos udaje mi sie uciekac bo uwazam ze to jakies chore i zwracam mezowi uwage, ze mi to przeszkadza jak on tak robi. i teraz nie wiem juz sama czy ja fiksuje czy to norma...jak jest u was???

Gość egoisia
nie dziwie sie tobie nic a nic. moj facet nigdy nie obsciskuje zon swoich kolegow nawet jesli zna je 15 lat. nigdy tak sie nie zachowal. ale tez nie przeszkadza mu jakos specjalnie gdy jakis jego kolega od czasu do czasu mnie przytuli albo gdy nie odrywa ode mnie wzroku...

Gość adinnaaaa
tez bylabym zla, moze inne malzenstwa traktuja takie zachowania normalnie, ale jak zwrocilas uwage mezowi powinien sie do tego dostosowac zeby ci przykrosci nie robic.

Gość lllissss
tylko tyle, ze maz zawsze taki byl, moj tesc to samo- ale ostatnio czesciej wychodzimy i czesciej to widze-dla mnie to takie dziwne, ale w zasadzie chodzi mi czy to normalne czy nie...

a jest wtedy po alkoholu? No i coz, jezeli tesc zachowuje sie tak samo to maz po prostu jest tak nauczony i uwaza, ze to nic zlego. Powinnas mu stanowczo powiedziec, ze jest Ci wtedy przykro i juz

Gość lllissss
tak, po alkoholu jest taki misiowaty.normalnie chyba jak mowienie nie pomaga to spije sie na sylwestra i bede sie kleic jak reszta...

Gość lllissss
kiedys na imprezie firmowej to podobno tak się nawalił, że przytulał sprzątaczkę, kóra ma 58 lat, aż dyrektor musiał interweniować :(

Gość lllissss
podszyw