Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POltyczne sepuku Polaków

Maya Rostowska i Michał Tusk i my

Polecane posty

nikogo temat nie zainteresował?

Gość frywolny Zenuś
już jątrzy jakiś zawistny polaczek, zazdrosć go wpierdala aż się wypierdział na forum. mamy liberalizm, jesteśmy w UE w NATO , polakom się żyje luksusowo bo rząd robi co może by tym golcom, zadłuzonym , brudnym ulżyc a oni tylko narzekają i zazdroszczą. to są Ludzie na stanowiskach, elity kraju im wolno i się wręcz należy. a dla reszty; nie dla psa kiełbasa!

taak Zenuś, racja. TAk własnie postępują nasi przedstawiciele :P I do tego bezustannie karmi sie społeczeństwo informacjami o tym, że rosnie im poparcie...

z tak z ciekawości: któż to taki ten zawistny polaczek? Chodzi ci o ludzi którym nie podoba się wydatkowanie naszych podatków w dobie kryzysu?

Gość a może po prostu
precz z nepotyzmem i kumoterstwem?

Gość innych pouczamy
a linków to nie umiemy wklejać :o

Pouczamy? W którym miejscu?

Gość dzielnicowy Dziabąg
chcieliśta to mata! une te mundre po szkołach gadały , że to najlepsze co Nas może spotkać i... spotkało

Gość innych pouczamy
"czyli: by żyło się lepiej... SWOIM" a to co? jeżeli chcesz informować (only), to nie wklejaj nic oprócz odnośnika/linka 🖐️

a... kolega Master111 pod pomarańczką :D

tak SWOIM bo mająć POpaprańców u steru tylko kolesie maja lepiej :P reszta już za chwilę będzie cienko piszczeć po podwyżce VAT-u, cen energii i paliw

Gość innych pouczamy
Master Mind - jak chcesz wiedzieć (mam nick "fan pali kota")

nie chcę wiedzieć...

Gość
Populiści ciągle PiSzczą, że im pieniadze z nieba nie kapią.

nie wiem, co piszczą populiści, ale wiem ile za swoją pensję mogłam kupić rok temu, a ile będę mogła po nowym roku... Twoim zdaniem zadanie rządu to utrudnianie życia wyborcom?

Gość
Nic nie wiem, nic nie wiem. Żyję muzyką i nie obchodzą mnie szarzy ludzie. Niech się żalą, wyjeżdzają, podpalają, protestują, umierają z głodu albo przejedzenia. Wszystko to marność i pogoń za wiatrem. Amen.

ciekawe kto cię utrzymuje wobec tego :P skoro nie udało ci sie dostrzec spadku siły nabywczej tego co masz w portfelu

Gość dzielnicowy Dziabąg
zapamiętaj sobie raz na jutro , zadaniem Rządu nie jest dbanie o Ciebie jako jednostki, tylko dbanie o Państwo jako zbiorowość i instytucje. uchwalanie czy to ustaw wogóle czy budżetu jest strategią bytności Państwa. a obywatela się mobilizuje by jeżeli brakuje w budżecie to on więcej praqcował wytwarzał , porzynosił zyski Państwu i sobie. NIGDY ŻADEN RZĄD NIGDZIE NA ŚWIECIE NIE KIERUJE SIE DOBREM JEDNOSTKI!!!!

Gość nie zlicze ilu dzienikarzy
jedzi za granice bardziej lub mniej sluzbowo, wiec Tusk to nie zadna rewelacja'. Niektorzy jada na koniec swiata zeby przez minute pokazac sie w TV - nie znacie takich? Strona z Rostowska sie nie otwoera, ale podejrzewam, ze wiem, o co chodzi - choc młoda, jest b wysokiej klasy anglisktka,z parktyka od urodzenia, Radek skonczyl Oxford, ale anglista nie jest. Zna angileski jednak na tyle,ze wie, czego mu w nim brakuje i kto go dobrze podszkoli A drozeje na calym świecie . Autorko ,jak wiesz lepiej, co robic, idz do rzadu, kandyduj do rad , nikt nie broni przeciez.

ale TEN RZĄD KIERUJE SIĘ DOBREM JEDNOSTKI. Jeden warunek: jednostka musi być SWOJA Taka córka ministra finansów na przykład, taki synalek premiera... TEN RZĄ MA TYLKO W ODWŁOKU MILIONY ZWYKŁYCH OBYWATELI...którzy finansują tych popaprańców i ich dzieci jak widać

Gość POtyliczne sepuku Polaków
rucham psa jak sra to moje motto

zwykly obywatelu czemu zrzedzisz do cholery, załoz partie, bedziesz niezwykly albo ulatwisz zycie zwyklym, noż kocham takie smęcenie.

jakie smęcenie? Prawda cię w oczy kole? Nie zamierzam zakładać partii, w Polsce POWINNO być miejsce dla ludzi nie obdarzonych chęcią dostania się do koryta drogą mydlenia oczu pozostałym :P

Gość to forum dla frustratów
i nierobów :o

co to znaczy POWINNO? Kto powinien? Pan Bog czy ludzie? czy moze kosmici? Do kogo pretensje? Kazdy moze zalozyc partie, jesli znajdzi ilus tam myslacych podobnie, wygrac wybory - dzialaj! Znieniaj cos zamiast siedziec na dupie przy kompie i zazdroscic Tuskowi Chin.

Gość głupich siać nie trzeba
pewnie, rzad powinien być taki, żeby obywatele nic robić nie musieli, a co miesiąc dostawali godne pieniądze na dostatnie życie :):):) Jarek pewnie by wam to załatwił. Im ktomniej wykształcony, im mniej pracuje, to ma więcej :):):)