Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uporczywe swędzenie

o czym to może świadczyć

Polecane posty

Gość uporczywe swędzenie

tydzień po zakrapianej imprezie zaczęły mnie swędzieć okolice intymne. Nigdy przedtem nie miałam takiego problemu. O czym to może świadczyć? Mam wrażenie że śluzu jest mniej niż zwykle, kolor jest ten sam, zapach jakby mniej wyczuwalny niż zwykle. Nie odczuwam innych, nieprzyjemnych dolegliwości podczas oddawania moczu. Dodam, że niestety korzystałam z toalety publicznej i jakoże byłam trochę pod wpływem alkoholo usiadłam na deskę :/, miałam również kontakt seksualny. Nie wiem czy może mieć to związek z tym że depilowałam okolice intymne... Jednak nie miałam wcześniej z tym problemu. Wiecie co to może być? I jakie są na to 'domowe' sposoby?

Gość O czym to może świadczyć?
kontakt seksualny ze znanym mi facetem- tak w gwoli ścisłości. Raczej mało prawdopodobne, żeby to on coś na mnie przeniósł. Czy to możliwe, że mam takie objawy po korzystaniu z toaety publicznej

Gość ann///
To pewnie jakas infekcja. Domowych sposobów na to niema. Musisz isc do ginekologa. Zeby dotrwac do wizyty kuop sobie w aptece jakies globulki dopochwowe przeciwzapalne np vagical. Ale i tak trzeba isc do gina bo niedoleczona infekcja bedzie powracac i moze niesc ze soba bardzo przykre skutki

Gość uporczywe swędzenie
dzieki ann. mam zamiar jutro się zapisać, ale najgorsze jest to, że trzeba czekać ok. miesiąc. Orientujesz się ile kosztują te globulki vagical w normalnych aptekach? BO w internetowej widziałam, że 16 zł, ale wiem że w tych zazwyczaj mają bardziej przystępne ceny. Pozdrawiam