Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiaty orientu

Suknia POMOZCIE (FOTO)

Polecane posty

Gość kjhgkjhnkjnjk
mozna nosic rozmiar 36 i mieć tłuszcz po bokach i Ty tak własnie masz przecież wkleiłas zdjęcie swojego nagiego brzucha i bioder - to widać gołym okiem masz kobiecą sylwetkę - pełne biodra - jak dla mnie piekne - ale do takich bioder nie pasuje taka sukienka, ona sie nadaje dla typu modelki - własnie bez bioder, za to wysokiej, smukłej, długonogiej czaisz? Ty powinnas mieć góre dopasowana i rozszerzający sie doł , ktos tu juz pisał że w kształcie litery A, coś zwiewnego, niekoniecznie beza

Gość cokolwiekcokolwiek
dobrze ci dziewczyny napisały - szukaj dalej.

Gość Jeśli zależy ci na
kosztach to rozważ możliwość kupna sukni z drugiej ręki, dziewczyny sprzedają różne suknie, po okazyjnych cenach, wystarczy poszukać.Ja tak zrobiłam i miałam firmową suknię za mniej niż salonowa.Nawet nie trzeba było nic przy niej robić.

Gość Ta suknia
podobna do Lorny pronovias.Ale radzę szukaj dalej, poszukaj w polskich salonach mają tańsze suknie od zagranicznych, i wcale nie gorsze, poza tym teraz są wyprzedaże kolekcji z zeszłego sezonu może coś trafisz.

Gość nie rozumiem twojego
uporu. Najpierw piszesz, ze masz o 5 kg za dużo i chcesz schudnąc, a potem że jesteś szczupła i masz idealną figurę. Może więc zdecyduj się? 5 kg u niskiej osoby to bardzo dużo. No i rozmiar 36 u kobiety, która ma 150 cm to żadna rewelacja, co innego gdybys miała 20 cm więcej. Nie jestem krwacową, ale z twojego opisu wnioskuję, ze chcesz całą suknię przerobić. Jaki to ma sens? Przecież lepiej kupić inną, na allegro jest mnóstwo sukien za śmieszną cenę.

Gość Inna PM
Nie tylko na allegro. Na każdym lokalnej stronie z ogłoszeniami dziewczyny sprzedają suknie. Ja tak sprzedałam moja. Dziewczyna którą ją kupowała miała rochę inną figurę i ją przerobiła i wyglądała super. Nie upierają się na tą bo będziesz niezadowolona i już.

Gość lepsza byłaby
dla Ciebie lepsza byłaby sukienka na ramiączkach, albo z rekawkami motylkami, jakieś zdobienia na wysokości biustu żeby zrównoważyć biodra inaczej cała uwaga skupią sie właśnie na nich, nie masz duzego biustu który byłby symetryczny jesteś typową gruszką

Gość Suknia nie jest brzydka,
ale uważam że powinnaś szukać dalej,jak wyżej napisano może coś z ramiączkami. Napisz jaką decyzję podjęłaś.

Gość że co że jak
Ja również uważam, że to nie jest odpowiednia suknia dla Ciebie! dziewczyny dobrze radzą, mozna poszukać sukienki na Allegro lub innych portalach! Mnóstwo dziewczyn chce sprzedać suknie, warto też poszukać w komisach, ale tej nie kupuj!!!

Gość kwiaty orientu
hmmm nie kupie tej sukni nie dlatego ze jest z koronki skraca mnie itd ani nie z powodu fasonu poprostu jest 2 rozmiary za duza i ecru do mnie nie pasuje udalo mi sie juz schudnac przymierzalam suknie w kilku salonach i definitywnie doradzono mi wlasnie rybke ze wzgledu na niski wzrost i na ladna figure czytaj szczupla talie i kobiece biodra po schudnieciu mam juz figure calkiem ok nic nie odstaje nie wylewa sie nie jest gruube podjelam juz decyzje taka ze na pewno bedzie to wlasnie rybka z koronki z tym ze zrezygnuje z koronki na calej dlugosci a raczej zostawie ja na piersiach i na dole jutro jade do firmowego salonu model ktory mi sie podoba jest w przystepnej cenie zrobie zdjecia to wstawie

Gość ja mialam taka na swoim slubie
kupilam ja w londynie za 900 funtow to jest lorna Pronovias, kolor cream,z pieknej koronki z krysztalkami, rozmiar 38-40 mam nawet teraz do sprzedania, wcale nie skraca sylwetki, ja tez nie jestem szczupla wygladalam ok, i tak tez sie czulam, musisz stwierdzic czy dobrze sie czujesz czy nie, jesli dobrze to ok kup ja

zawsze możesz ją dopasować do sylwetki :) Dobra krawcowa wszystko zrobi mogę ci polecić pracownię krawiecką flamento www.flamento.pl