Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka T.

Jakich tematów pojawiających się ciągle na Kafeterii nie znosicie?

Polecane posty

Gość Majka T.

jakie tematy was wkurzają? staraczki? coś o kupie? przechwałki- kto ma ile kasy i jak to dobrze zyje?

Gość mnie wkurzają tematy
typu: obejrzyjcie mój ryj i oceńcie. Po co? Wiadomo, że najpierw zjadą, potem ktoś obroni, potem nawyzywa, że pewnie wrzucasz nie swoje zdjęcia. Ile tak można? Drugi to tematy: co myślicie o imieniu Stefania? Nikt nie czyta wypowiedzi, tylko łańcuchowo każdy wpisuje imiona, jakie jemu się podobają, a i tak nikt tego nie czyta tylko pisze inne. To nudne jest.

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
i czy jestem w cionzy?dokladnie z opisami jak to robili,w ktorym dniu;p

Mnie bardziej wkurzają te bez dokładnych opisów i jak to robili, bo tym bardziej trudno stwierdzić czy jest w ciąży czy nie jest :classic_cool:

Gość qwj;lncsvdsc
albo cos w stylu "metody jak szybciej zajsc

Gość Rzygać się chce
jak się czyta "w tym miesiącu się uda (ciąża), kto ze mną??" Co za głupie baby...

Gość odgrzewane prowokacje
Czasem komuś się uda niezła historyjka, a potem to co chwila pojawia się prawie identyczne: np. dziś było o zesraniu się - pierwszy temat z tej serii był niezły i sporo osób się wdało w dyskusję, a wtedy okazuje się, że codziennie ktoś się zesrał i w coraz to ciekawszej sytuacji. Ktoś napisał raz o gnębionym uczniu który po latach nękania nagle mści się bijąc dziewczynę - co chwilę mamy więc identyczną prawie sytuację z perspektywy różnych bohaterów tej historii. Że nie wspomnę już o teściowych, które nie chcą się zajmować dziećmi itp. Informuję: tu przesiadują przegrańcy życiowi, którzy nie mają własnego życia, więc jeśli kopiujesz cudzą prowokację, to po prostu widać.

Gość kfc zamówie
widac? no co ty nie powiesz? :D masz IQ 10 ze nie ogarniasz cwiercmusku ze to specjalnie ?

Gość a te o ciąży i staraniach
to też pewnie specjalnie, co?

Gość kozibonk...
1.czy jestem w ciazy 2. jacy sa faceci spod znaku barana.... 3.jakie sa anety 4.co sadzieci o imieniu aneta? 5.aneta- imie dla coreczki 6.czy sie do niego odezwac 7.nie zadzownil do mnie a minelo juz 5 minut od randki 8. czy ex mnie jeszcze kocha 8.ex przez przypadek wyslal do mnie sms zy to znaczy ze mnie jeszcze kocha? 9. no i na swieta- ja chce spedzic swieta z moja rodzina a on ze swoja rodzina ..........chce mi sie plakac,co zrobic?

nie lubie tematow w stylu ,,czy duzo dzis zjadlam?" ,,nigdy nie bede z dziewczyna ktora uprawiala anal" ,,tylko leniwi ludzie nie maja pracy" "czy to mozliwe ze jestem w ciazy?" ,,czy moje lydki wygladaja grubo?"

1tytuł tematu proszę o pilna pomoc ,sprawa życia lub śmierci więc człowiek wchodzi a tu się okazuje że ktoś prosi o głos w konkursie albo ma jakieś durne problemy typu za duże czoło 2tematy typu ile zjedliście/zarabiacie/dostaliście prezentów to forum dyskusyjne nie portal statystyczny 3miejsce pierwsze-co sądzicie o fotce/ciuchu itp 4 tematy zakładane przez sfrustrowanych facetów typu wszystkie dziewczyny to...

Gość voLvoooo
"Kiedy zrobić test ciążowy" "Nie chcę tego dziecka" "Mam mokrą i rozpaloną"