Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiaty orientu

Suknia POMOZCIE (FOTO)

Polecane posty

Gość kwiaty orientu

Bylam zmierzyc dzisiaj suknie. Firmowa po bardzo okazyjnej cenie Z przerobkami i czyszczeniem i tak naprawde wychodzi taniutko. Jestem bardzo niska suknia ma na dole koronke i plus taki ze suknia na wzrost pasuje idealnie Co do rozmiaru o jeden za duzy wiadomo zawsze mozna zwezic z tym ze moja normalna waga to minus 5 kg niz obecnie wiec suknia bedzie juz za duza o 2 rozmiary bo do wagi chce wrocic. Glowny problem to biodra matrial tam odstaje jest go za duzo a jak schudne to juz sama nie wiem Z piersiami tez podobnie mam mniejsze od wlascicielki sukni I nie mam pojecia czy nie wygladam smiesznie w takim kroju jako niska osoba Zdjecia robione sa z gory takze dodatkowo mnie zmiejszaja. Suknia na pewno bedzie zewzana w talii ok 4 cm i w biodrach ok 6-8 cm plus przerobka na piersiach Moge prosic o komentarz ?? http://img697.imageshack.us/i/kopiazdjcie1117 .jpg/ http://img844.imageshack.us/i/kopiazdjcie1116 .jpg/ http://img406.imageshack.us/i/kopiazdjcie1118 .jpg/ Opcjonalnie myslalam o takiej sukni w tym kroju ale juz szytej na miare u krawcowej co wyniesie o wiele wiecej nie mowiac o tym gdybym chciala firmowa http://img225.imageshack.us/i/10319.jpg/

Gość zwyczajna...
no ta druga jest zajebista!

Gość etrgtertty
nie pasuja ci te fasony

Gość kwiaty orientu
skomentuje ktos jeszcze ??

Gość magnezzziaaa
mysle,ze zle w niej wygladasz

taka sukienka byłaby lepsza gdyby miała rozkloszowane biodra masz fajną figurę a ona to demaskuje to jest raczej sukienka dla osoby o dużych piersiach ta sukienka zamiast podkreślać twoje zalety figury tuszuje je

Gość kwiaty orientu
ja mysle tak zwezic ja w biodrach nadmiar materialu wyciac Z tylu wszyc zamek i scisnac w talii i biodrach i wtedy wyjdzie mi z tej sukni litera A tylko to naprawde duzy eksperyment kurcze jaki kroj sukni mi polecacie ??

Gość mysle ze nie jest ci dobrze
w tej sukni. Jako niewysoka osoba powinnas zalozyc cos z gladkiego materialu (satyna, jedwab) koronki ci nie pasuja. Poza tym sukienka musi zaczynac sie przy szyii i "splywac", z takim dekoltem ona "odcina" ci gorna czesc ciala i wygladasz na mniejsza. Zaraz poszukam cos co ci bedzie pasowac

Gość jkhjkhhjkhkjk
kochana nie nie ten fason wybierz cos innego i wstaw tutaj bedzie dalej Cie dopi

Gość aha i achhhhh
na zdjeciach nie widać, zeby była za luźna, jest za obcisła nawet, nie podobasz mi się w niej

Gość kwiaty orientu
mysle ze nie jest ci dobrze ta ktora pokazalas ma dokladnie ten sam kroj co "moja" jedyna roznica zabudowany dekold

kroj jest dobry, z tym ze odcina ci dekolt, zabudowany dekolt wyglada lepiej na nizszych dziewczynach. A poza tym ja tylko mowilam o materiale, koronki pogrubiaja i daja optyczne wrazenie ze jestes nizsza... ale w koncu to twoj wielki dzien, jesli suknia tobie sie podoba to to jest najwazniejsze. Ja tylko mysle ze jesli nie jestes w stanie wydac sumki na suknie, to moze jeszcze za wczesnie na slub, to jest mimo wszystko jeden z najwazniejszych dni w zyniu, osobiscie nie chcialabym wychodzic za maz w uzywanej sukni, ktora jest "ok".

Gość kwiaty orientu
taka mam figure i do niej chcialabym dopasowac te suknie u krawcowej jak sie da http://img193.imageshack.us/i/9999qr.png/ mysle ze nie jest ci dobrze ja powiem tak nie kupie nowej sukni bo mi szkoda kasy Najwazniejsze dla mnie zebysmy mieli wlasne mieszkanie i mogli wyjechac na wakacje bo w tym roku nie bylismy tne koszty na sukni i weselu bo dla mnie to nie jest wazne To jeden dzien a przed nami cale zycie Dziewczyna ktora mi ja sprzedaje dopiero teraz to rozumie i mowila ze zaluje ze wywalila na nia 3.5 tys

Gość kwiaty orientu
???? jeszcze jakies pomysly??

Gość kwiaty orientu
krawcowa mowila ze nie wie czy da rade ja przerobic zdjecia nic jej nie mowia musialabym ja przyniesc a wiaodmo w cieno kupowac nie bede nie podjelam jeszcze decyzji