Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany chłopiec 86

Zerwała ze mna narzeczona gdy zaczęliśmy współżyć.jestem załamany:/

Polecane posty

Wszystko przez mojego penisa:( Jesteśmy, byliśmy razem dwa lata. moja narzeczona nie spieszyła się w tych sprawach. ja czekałem. okazuje się że chyba niepotrzebnie. kiedy się jej oświadczyłem zaczęliśmy współżyć nic z początku nie narzekała. ale potem powiedziała że chyba jesteśmy niedopasowani. byłem zdziwiony. ona co prawda jest raczej filigranowej budowy, ale miałem już wcześniej kilka dziewczyn i każda była wniebowzięta. a moja dziewczyna, moja narzeczona powiedziała, że seks ze mną sprawia jej ogromny ból. chodzę jak potrącony nie wiem gdzie szukać otychy. wcześniej nigdy nikt nie narzekał. mój penis jest dość spory(18cm) i lekko zakrzywiony w prawo. miałem kilka partnerek seksualnych, jedną nawet doprowadzałem zawsze do takiego orgazmu że prawie mdlała. moją dziewczyne to bolało:( przestaliśmy uprawiać seks, potem zaczęło sie wszystko psuć, zaczęliśmy się kłócić i wigile rozstaliśmy się. chodze jak przetrocony. nie wiem co ze soba zrobić a nie miałem gdzie i komu sie wyżalić. napisałem tu bo moja narzeczona zawsze wchodziła na to forum. kochanie jeśli to czytasz, nawet nie wiesz jak mi ciebie brak:( G.K.

Gość arystokratka z Wlkp.
whow:)

Gość sanda2w6
nie byla ona Ciebie warta! a moze miala inny powod glowa do gory!!

Gość mila-milusia
Cos mi sie zdaje, ze ten wasz seks to byl tylko pretekst do rozstania. Jestes pewny, ze ona nie ma kogos? Mogla sie z kims innym spotykac za twoimi plecami.

jeśli chcesz to możesz sobie sądzić że to prowokacja. nie interesuje mnie. chciałbym żeby to nie była prawda, ale bólu serca uśmierzysz. jeśli tu jesteś Emilio prosze. G.K.

jestem pewny że nikogo nie ma. byłem jej pierwszym chłopakiem. jestem pewny że nie ma nikogo. wiem o tym.

Gość załamany chIopiec 86
Je t'aime, Je t'adore Emilia :(

Gość fejsbooch
Jeśli ona nie jakiejś wady w budowie to nie miało prawa jej nic boleć. Chyba, że była mało podniecona albo byłeś wyjątkowo niedelikatny. Ja czułam lekki ból tylko przy pierwszym stosunku, i może 2-3 kolejnych, gdy mój chłopak za bardzo się zapędził, a ma bardzo dużego penisa. Może powód rozstania jednak był inny.

Gość głupich siać nie trzeba
a jesteś pewien że poprzednie panny mówiły ci prawdę o twoich seksualnych wyczynach? One też były dziewicacmi? Być może to twoja pierwsza dziewica i po pierwszym razie powinieneś trochę poczekać aż ranka się zagoi. Ponadto może narzeczona potrzebuje dłuższej gry wstępnej żeby byc bardziej wilgotna. A jesli ty potraktowałeś ją tak samo jak poprzedniczki, które kochały się juz od dłuższego czasu to gratuluję głupoty. Nic dziwnego, że cię zostawiła, skoro myslisz wwyłącznie o własnym zaspokojeniu

Gość niechcemisielogowac
jest pelno wytlumaczen dlaczego moze ja bolec od infekcji stresu po innego kochanka:P