Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffgfgfffg

podwozenie panny a kasa...

Polecane posty

Gość ffgfgfffg

znamy sie juz troche czasu... ona chce abym ja teraz podwiozl do domu, gdzie wynajmuje pokoj. jest to okolo 30 km = 25 zł na benzyne. Podwoże ja praktycznie co tydzien bo mnie prosi, wrecz błaga. Powoli mnie to zaczyna wkurwiac bo co tydzien trace 25 zł by ja tylko podwieźć. Ma siostre, która pracuje i duzo pieniedzy zarabia - raczej nic nie dostaje od niej bo nie smie prosić (tak jakos u niej w rodzinie). Mame ma, ale ona juz na emeryturze i tylko tyle. Nigdy mi nie zaproponowała, zeby zwrocic na paliwo.. tez błaga niekiedy w poniedzialki abym ja podwiesc wtedy 10zł na paliwo idzie. Ja studiuje dziennie, biore od mamy auto i to z jej pieniedzy idzie. Nie jestem skapcem i raz, drugi ja bez zadnego ale podwiozłem. Tylko to trwa juz 2 miesiace reguralnie, a wczesniej tez ale sporadycznie było. Ma ciezkie bagaze to fakt, ale ma siostre ktora ma auto i mysle, ze spokojnie by ja mogla podwiezc, chociaz ma malo czasu bo ciagle pracuje. Teraz pytanie do was. Czy to nie jest wykorzystywanie? bo ja sie tak czuje. ona ma bilet miesieczny takze mogla by pokonac ta odleglosc autobusem spokojnie. prosze o komentarze

Gość hjkj,
wykorzystuję Cię jak chuj ;] raz czy dwa razy można, ale skoro takie "podwożenie" stało się regularnie, to ewidentnie Cię wykorzystuję ;]

Gość maćkowy potwór
bierzesz wóz od mamy? spoko, następnym razem powiedz że matka nie da ci auta bo nie wyrabia na bęzyne. Może coś tej lasce zatrybi.

Gość ffgfgfffg
dzieki, pierwszy raz mi sie przytrafiowo ze taka szmata mnie wykorzystuje...

Gość oJacieżPierdole2.....
30 km = 25 zł ?? to na co ty jezdzisz, na lpg??? :D mojego faceta auto pali duuzo wiecej a jakos on nie robi mi problemu zeby mnie odwiezc do domu :o, i wcale nie musze go o to prosic.... fakt daleko nie ma bo jakies 6 km ale on wydaje na paliwo okolo 150/200 zl tyg.

Gość maćkowy potwór
tylko że to jest twój facet a nie kolega który leci na każde twoje skinienie;)

A teraz zobacz ile kosztuje panienka z agencji.Wyjdzie cię to samo,więc po co przepłacać?:P

"biore od mamy auto i to z jej pieniedzy idzie" buhahahahhaahaha.. co za looser. tak, powiedz jej że się szczypiesz na nią z nie swojej kasy, może cięwtedy w pełni "zobaczy" i znajdzie sobie kogoś mniej małostkowego.

Gość ffgfgfffg
jesli bys byla inteligentna to wiedziala bys ze chodzi o podwozke do domu (tak zmojej tresci wynika). Podwozke do mieszkania ktore wynajmuje bo studiuje. czyli musze pojechac do jej domu, potem do tego gdzie wynajmuje i potem od tej miejscowosci do siebie.

Gość znfaca...
30km x2 bo musi wrócić przy średnim spalaniu 10litrów daje 6 litrów x4.80 litr = 28,80 nie wiem co ty porównujesz 6km tępa strzało...

Gość ffgfgfffg
yabuk, jestes zalosna. nie studiujesz, zarabiasz. ja jestem w innej sytuacji i sie szczypie z kasa.. mam taka sytuacjie, nie przelewa mi sie i kasa z nieba nie leci. znajdziesz sie w mojej sytuacji to zobaczysz jak to jest. szczypie sie na dziewczyne bo kurwa ona powinna zalatwic transport w swojej gestii a nie mnie w to mieszac.

Gość oJacieżPierdole2.....
sam jestes tepa strzala a autor to skapiradlo. chociaz dziewczyna tez nie powinna tak wymuszac podwózki.

Gość dziwna ta twoja panna
ja spytałabym o to, albo nawet nie bo sama jeżdżę i wiem ile to kosztuje ;/ przecież na 30km za bilet zapłaciłaby grosze. Może za radą kogoś wyżej powiedz następnym razem że mama nie da samochodu bo coś się psuje z paliwem itp może załapie.

Gość maćkowy potwór
ale co za problem powiedzieć nie? A jeśli już ci niezręcznie odmówić to powiedz że spoko, mógłbyś ją przywieźć ale nie masz kasy na benzynę

Gość do oJacieżPierdole2.....
a ty jakims debilem jestes ? Kolezanka a dziewczyna to 2 rozne osoby ;/

Gość znfaca...
jesteś tępa bo porównujesz 6km i 30km, a jakbyś niewiedziała lpg jest tańszy od benzyny i po co takie głupie porównanie ? i po chuj piszesz ile twoj facet wydaje na paliwo ? może niektórzy wolą wydać to na inne przyjemne rzeczy ?

Gość ffgfgfffg
nie piszcie do niej :D tepaszmata. jak ja skapie jak nie mam kasy to skad mam wziasc kase na paliwo? jestes zbyt tepa zeby to zrozumiec dziwko. inna laska z ktora bylem to byla inna bajka kazdy po polowie i bylo gites. a teraz chyba trafilem ta taka tepa kurwe jak ty

Gość ffgfgfffg
jak ja jej mowie tak... ostatnio napisalem ze nie ma benzyny w baku i nie przyjade. to ta mnie błaga... nie ma wstydu wkoncu uległem. no i teraz zanosi sie, ze bedzie chciala to samo :D no ale ja jej juz odmowie i wysmieje troche. tylko chcialem sie upewnic czy jeste fair

Gość ty, autor!
student, kurwa. wziąść. :D

Gość znfaca...
nie daj sie kolego też mnie jedna kiedyś tak wykorzystywała i to mimo, że studiowałem zawsze ją woziłem po sklepach i gdzie tylko chciała odbierałem z pracy zawoziłem do szkoły i jeszcze musiałem sie fochów nasłuchiwać, jak kiedyś ona wzięła auto od ojca to wypomniała mi jak to dużo pali...

Gość ffgfgfffg
hehe paly z dyktand to co siedziwic, studia tech:D

Gość ffgfgfffg
dzieki chlopaki

Gość ty, autor!
wstyd wstyd wstyd :D ja też techniczne, elektronika :D jestem dziewczyną ;) a ta panna to kpiny sobie urządza.

Gość fejsbooch
Mój chlopak mnie wszędzie odwozi, nawet jak mówie, że pojade sama. Nigdy nie wypomina mi kasy za benzyne...

Gość ffgfgfffg
ta, a ja tez tylko elektrotechnika :P z jakiego miasta?

Gość ffgfgfffg
to masz chlopaka ktory ma na to pieniadze i ktoremu to nie przeszkadza placic za ciebie : )

Gość skamvcmavnapedv
autor ty jestes po porstu zwyklym chujem, samym chujem, bez jaj. tutaj to potrafisz wyzywac dziewczyny, taki kurwa jebany w dupe kozak z ciebie, ale jakies cizi powiedziec zwykle NIE to nie potrafisz. spierdalaj stad chuju dretwy

Gość a to ciekawe
tez bym nie chciala zrezygnowac z takiego frajera co mnie by za darmo ciagle podwozil. Inteligentna dziewczyna.