Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkurwiam nosem kosmos

Bardzo szeroki ten nos mam?

Polecane posty

Pomijając fakt całej mojej wątpliwej urody, a właściwie urody żadnej i bardzo niefortunnego zdjęcia, bo innego niestety obecnie nie posiadam (w każdym razie, jakiś zarys tego potwora jest), skupcie się na nosie i powiedzcie czy widzicie ogromną tragedię patrząc na to miejsce, gdzie u szczęśliwych lasek znajduje się zgrabny nosek :P http://i84.photobucket.com/albums/k15/madame-briareos/12.png Zdjęcie za moment usunę, bo nie dość, że sama nie mogę na nie patrzeć to jeszcze tak mi zaraz ktoś pojedzie, że pójdę skoczyć, no ale mimo wszystko liczę na szczere komentarze póki jestem w miarę pijana i tak bardzo mnie to nie boli :D

Nie mam innego, a na tym widać całkiem sporo :classic_cool: Albo już mam takie kompleksy, że widzę nos, którego nie ma :classic_cool:

O masakra, dzieci tak na mnie wołały w przedszkolu. Ale dzięki za pocieszenie :P

Współczuję sobie i Tobie. Moja siostra ma usta jak niteczki i też wiecznie płacze, więc ogarniam ten problem. Ale taki kartofel na ryju to też jest kompletna porażka, nikt mnie nie chce! :(

Małe zainteresowanie tematem to usuwam fotełe w niebyt póki jakiś znajomy nie wlazł i nie przylukał jaka żałosna jestem :( Dzięki za odpowiedzi, tak naprawdę była jedna, a jednak potwierdziła, że przegrywam życie :P

Gość zabiedzona mysz
e tam, mozesz powiedziec, ze masz charakterystyczny nosek ;) ladna jestes, dla swojego faceta bedziesz miec najpiekniejszy nos na swiecie ;) ja mam krzywy i moj facet slepok nawet tego nie zauwazyl, a mnie to zawsze tak dolowalo, jak mu powiedzialam, ze mam krzywy nos po jego 'ah jaka jestes piekna' to dopiero jak sie przypatrzyl stwierdzil, ze faktycznie, ale i tak mam za to najpiekniejszy nos bo jest moj :D ;)

Gość zapisane zdjecie na dysk
:P

W sumie ja to zawsze chciałam mieć krzywy, bo krzywe nosy mnie kręcą. A trafił mi się platfus. Dzięki, myszo, poprawiłaś mi humor ;) Kolekcjonerze zdjęć, zapisuj i niech Ci służy, byle nie do jazdy na ręcznym, bo nawet w sumie nie ma pod co, więc to by już było żałosne :classic_cool:🖐️ A z tym hamulcem od karuzeli to się nieźle uśmiałam :D

Paletz :classic_cool:🖐️

Się nie zname, ale możemy poznać :classic_cool: Regularnie odwiedzałam Twoje topełe alkoholowe przemykając w ciszy jak ninja, więc kartofeleq nie jest moim jedynym atutem :classic_cool:

Najebanam konkretnie skoro już zamieniam kartofla w swoją mocną stronę, szoke 😭:classic_cool: