Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona załamana

co ja mam zrobić?? POMÓŻCIE!!

Polecane posty

Gość ona załamana

Uczy się ze mną w kl taki chłopak. Zakochałam się w nim. Jest bardzo fajny. W tamtym roku doszedł do naszej kl. Jemu się podoba taka Magda i on cały tamten rok szkolny pisał z nią esy i wkońcu na sylwestra napisał do niej czy chce z nim chodzić. Ona nic nie odp i nie pisała z nim przez dłuższy czas. Ja się z tą Magda się powiedzmy że przyjaźnie. Teraz z nim nie pisze tylko on czasami do niej coś takiego 'jutro na galowo?' lub jak mamy jakiś wyjazd to 'skąd wyjeżdżamy?' i tylko tyle a ona nawet nie odp mu. Ona go olewa totalnie chociaż na walentynki mu wysłała kartkę i się do tego nie przyznała. Ale teraz to tylko gadają ze są w sql. On do niej tak widać że zarywa... 23 grudnia mieliśmy wigilię w sql i kl. On siedział na przeciwko jej, potem Anka, Kaśka i ja. Często się na nią patrzył ale i też na mnie. Gdy ona wyszła z kl to zagadywał do mnie a gdy była ona to tylko do niej.:( jestem tak jakby druga. On do niej chyba coś nadal czuje, nie wiem. Chciałabym ale zwrócił na mnie większą uwagę choć dosyć często gdy Magdy nie ma ze mną flirtuje trochę i wg świetnie się bawimy z kumplami i wg ale gdy pojawia się Magda ja jestem odstawiona na bok. Jest taki problem że on ze mną wg nie pisze:( jak byłam na pasterce to Magda i Anka mi powiedziały że dostały od niego życzenia a do mnie nie wysłał:( nie wiem nie rozumiem czy między nami coś jej czy jednak nie... Siostra mi powiedziała że może specjalnie nie wysłał mi życzeń bo by to świadczyło o tym że jednak coś jest ale nie wiem czy temu wierzyć. Może mu poprostu jestem obojętna... Co o tym myślicie???

Gość ona załamana
Ciekawe co ty byś zrobiła na moim miejscu...? Nie wiesz co czuje więc jeżeli nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie wtrącaj

Gość poruszenie_W_bokserkach
żebyś ty wiedziałaco ja czuje, tepa dzido.. :(

Gość omg omg omg
to nie forum dla dzieci