Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lapf

Dzieciak znęcający się nad kotem

Polecane posty

Gość yrtyhjbvhfkytliuhjkhgy
zgłosiłam to juz wczesniej na policje, do tvn24 i w jeszcze jedno miejsce :/ mam nadzieje ze ten maly skurwysyn i jego "opiekun" zostana sparalizowani od szyi w dol po zderzeniu z tirem :)

Gość yrtyhjbvhfkytliuhjkhgy
a kociaka chetnie wezme do siebie..i dam mu tyle milosci ze zapomni o tych pojebach

Gość h64j46j46
dziecko akurat nie jest niczemu winne :o skad ma wiedziec ze jego zachowanie jest niewłasciowe jesli tatus lub mamusia cieszy sie ze miota kotkiem zamiast stanowczo powiedziec ze to zle? akurat dziecko niezawinilo! zauwazcie ze chłopczyk ma okolo 3-4 lata !!

Gość ze ma 3 czy 4 lata to co
nie moze byc skurwielem?

Gość h64j46j46
nie rozumiesz ze dziecko nie wie ze to co robi jest złe?! skoro rodzic sie cieszy z tego i przyklaskuje? :o to zeby zadowolic rodzica wali kotkiem o sciane nie dziecko nie jest skurwisynem! ale rodzic

Gość jest sku***em za swoimi
rodzicami czy kto go tego nauczyl. Ale nauczyl. I on to robi. I jest skurwysynkiem malym. I wiek nie ma znaczenia.

Gość h64j64j64
Ale ty tepa :o dobrze ze od urodzenia za niemowlaka wiedzialas sama z siebie co jest dobre a co zle :o

Gość rodzice nie sa jedynym wzorcem
postepowania. Jakby tak bylo to w zasadzie zawsze znalezc by mozna bylo usprawiedliwienie dla takiego okrucienstwa. A ja nie znajduje :O

Oby pozamykali te pierdolniętą rodziną, bo dziecko mając taki przykład niedługi zacznie rzucać ludźmi o ścianę. Ja tez zgłosiłam do TVN24 i Interwencji.

Gość ghhdfhgdf
rodzic powinien dostać w czerep a nie dziecko! Dziecko jest małe, nawet nie wie że źle zrobiło!!

Gość ghhdfhgdf
a skąd to dziecko ma wiedzieć, że robi źle?? Skoro ojciec się cieszy i pewnie bije mu brawo?? Kurwa!!Ludzie, to dziecko nie ma więcej niż 3 lata!! Nie wie co dobre a co nie, to rodzic powinien dać przykład! Od urodzenia wiedzieliście co jest cacy a co nie?? Zastanówcie sie a nie od razu wieszajcie dzieciaka Ciule!!

Tu masz dokładnie wyjaśnione, czemugra przed kamerą psychopatę. Robi to, czego oczekują od niego rodzice. Przeczytaj ten link: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1 ,103454,8872992,_Kto_jest_wiekszym_hardkorem__kot_czy_ko tobojca__.html

Jestem w szoku :( Ojciec tego dziecka jest nienormalny .Za parę lat synek podobnie zrobi z nim . To nie jest wina dziecka , tylko nienormalnego dorosłego . Mam nadzieję ,że Policja się tym zajmie .

i jeszcze ten napis na końcu 'to be continued' ciekawe, czy będzie kontynuacja :O kurwa :O....

Gość mi rodzice nie mowili nigdy
ze zwierzat sie nie krzywdzi. Sama so z siebie wiedzialam. Nawet dziecko, nie nauczone swiata, ma jakies instynkty, jakas wrazliwosc. Jezeli dalo sie tak przerobic znaczy, ze w genach odziedziczylo okrucienstwo. I nic dobrego z niego nie wyrosnie. Nie wiem czy nie utluklabym wlasnymi rekoma :( Pewnie nie... ale noz sie w kieszeni otwiera :(

Do -Ten dzieciak ..........- opanuj się .Za dziecko odpowiadają dorośli i to jest tylko ich wina ! To dziecko ma około 2 lat .Nikt mu nie powiedział ,że to jest złe. dziecko nie rodzi się z umiejętnością rozróżniania dobra i zła , uczy się tego od dorosłych.Poczytaj trochę książek i nie wygłaszaj takich niepoważnych sądów.

Ten dzieciak - powiem szczerze ,czytając Twoje wypowiedzi mam wątpliwości co stanu Twojej psychiki :(

tak, jeśli choc jedno zwierzę mniej będzie cierpieć - to chcemy walczyć z wiatrakami

Gość dziecko tez instynktownie
czuje co jest zle. Empatia to jest cos z czym sie czlowiek rodzi, tego rodzice nie naucza. Mi rodzice nie musieli tlumaczyc, ze zwierzeta tez cierpia.

Ty też masz coś w sobie z psychopaty ( wieszanie rodziców za części ciała ) :P

Gość tez uwazam ze dziecko ma
psychopatyczne sklonnosci. Wiadomo, ze wina opiekunow. Ale to dziecko normalne nie jest :O

tekst był do -Ten mały ................. Dla mnie ten film jest straszny i rodzice powinni za to odpowiedzieć !

Ten mały - nie zrozumiałaś mnie .Ja tylko uważam ,że psychopatami są opiekunowie , a dziecko ma to nieszczęście wychowywać się w takim domu :(

Gość w tym momencie nie mysle o tym
ze to dziecko. Sorry, nie potrafie o nim myslec jak o malej niewinnej istocie. Krew mi w zylach buzuje, po pierwszych klatkach (nie dalam rady dalej zobaczyc) i w myslach robie to samo temu malemu :O Wiem, ze nie zrobilabym tego na serio jakbym mogla, wiem. Ale po prostu ta bezsilnosc mnie dobija. Mam nadzieje, ze policja jest juz w drodze :O :(