Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lapf

Dzieciak znęcający się nad kotem

Polecane posty

Gość ghszufhasfajcas
zgłosilam to przed chwila na policje

Myślicie, że karpie w tesco cierpią mniej? Albo świnie w ubojni?? Poprostu tu jest jeden malutki kotek a w ubojni cierpią setki świń i tu jest problem. Zawsze jedna smierc to tragedia a smierć dziesiatek czy setek to statystyka

Gość faktem zbulwersowany
@ awe1 a ja zgłosiłem do TOZ @pastafarianka reaktywacja - pisze się *znaleźć*

Gość w tym momencie nie mysle o tym
tyle, ze niestety... za znecanie sie nad zwierzetami to nasz kodeks przewiduje tak smieszne kary, ze wole o tym nawet nie myslec. I nawet nie zabiora im dziecka, zeby mialo jakas minimalna szanse na powrot do spoleczenstwa :O Wlasnie patrzymy na przyszlego psychola, morderce i najgorszego degenerata :O

Gość ghhdfhgdf
wiele z Was pisze że zrobilibyście to samo z dzieckiem. JESTEŚCIE TACY SAMI JAK TEN JEGO RODZIC!! Bo ja na dziecku psów wieszać nie będę.

Gość pisac a robic jest roznica
czy Ty nie masz morderczych mysli po obejrzeniu paru klatek tego filmu?

Gość ghhdfhgdf
Nie, nie mam. Wściekłość to jedno mordercze myśli, to drugie. I nie na dziecko jestem wściekła tylko na durnych rodziców

Gość co z Mama gdzie jej topik?
Awe1

Gość ja bym temu
jego ojcu opierdolił kutasa a dzieciakowi żucił wkurwionego kota na ryj żeby mu zdrapał, a szkoda że ten kot byl tak mało waleczny i mu ryja nie zdrapał i wtedy jakby coś sie takiego wydażyło to filmik bym mógł dalej oglądać i tak nie szkoda by bylo tego dzieciaka bo to był jakiś mały niedojeb i kurwa jakis dałn i pedał!!!

Gość wszystko jedno na kim
skupia sie ta wscieklosc, czy mordercze mysli. Przeciez jakby przyszlo co do czego to bys co najwyzej tupnela noga i sie poryczala... Ale w myslach robie im to samo :(

Gość jhvhgfchfjknmjk
tego nawet nie idzie obejrzec do konca, biedny kotek. Co za ludzie>:[

Gość dajcie mi
adres od tych skórwieli!!! obojętnie jak to daleko jest to i tak sie tam przejade i im napierdole!

Co z Mamą - mama jest szczęśliwa i na razie nie pisze na topiki :D

Faktem zbulwersowany - bardzo dobrze zrobiłeś .To ja już nie zgłaszam .

Gość akurat to dziecko wyraźnie
zostało przez kogoś podjudzone. Nie twierdzę, że nie wie co robi: wie, sprawia radość rodzicom (?) albo nie wiadomo komu. Robi to z tego samego powodu, z jakiego inne dzieci śpiewają piosenki albo parodiują Michaela Jacksona przed kamerą. Ktoś go nauczył, pokazał, że wzbudzi jego akceptację robiąc to i zachęcał przed kamerą. Owszem, zdarzają się agresywne zachowania u dzieci "same z siebie", ale tu wyraźnie mamy pokaz, film reżyserowany i małego aktora.

Gość faktem zbulwersowany
@ awe1 Zgłoś.Właśnie o to chodzi, żeby mieli jak najwięcej zgłoszeń.Wtedy jest większa szansa że się sprawą zainteresują.

To co niektórzy" dorośli" ludzie piszą tu na temat tego , co zrobiliby dziecku też wywołuje u mnie przerażenie ................

co wy piszecie ludzie? ze dziecko jest zle????? wezcie sie opanujcie i pomyslcie - to jest jakis mały chlopiec - i wina tu tylko lezy po stronie rodziców!!!!!! moge sie zalozyc ze dziecko widzilao jak np. tatus tak robil i swietnie sie bawil , a mamusia sie cieszyla, wiec tez tak robi - bo mysli ze tak jest dobrze.... rodzice powinni za to odpowiedziec - banda kretynów

Gość co z Mama gdzie jej topik?
Awe ale topik został skasowany??

Gość jhvhgfchfjknmjk
to prawda, dzieciak niczemu nie winnny, bierze przyklad z gory. Widzi to co rodzicie robia i uwaza to za sluszne. Ono nie rozumie dokladnie ze to zle, choc w sumie moje 4 letnie dziecko wie, ze nie mozna bic i nikim poniewierac! Ale na sam widok tego co to dziecko robi az cisnie sie nienawisc w jego kierunku. To silniejsze poniewaz to co ono robi jest straszne! Po pomieszczeniu w ktorym to nakrecono widac doskonale ze to jest patologia, paskudne warunki bytowe itp

Gość cbv
nayarana------------- idz dalej jarac bo nic madrego napisac nie potrafisz

nie byłam w stanie oglądnąc tego filmiku do końca :( to jakas masakra osoby dorosłe - powinny byc ukarane

taka prawda, wy za to piszecie tak mądrze ze wrobiliscie kogos niewinnego, wpisujac tu wszystkie jego dane :O co za nieudacznicy z was, wstydzcie sie

to ktoś inny, ktos kto nie był pewny na sto procent, a jak nie ma pewnosci to nie mozna wysnuwać wniosków, zadnych kurwa. Ale polskim szarakom nie przetłumaczysz...