Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lapf

Dzieciak znęcający się nad kotem

Polecane posty

O matko! Psychopata wyrośnie z tego gówniarza. Co za patologia, myślicie że na serio ktoś się tym zajmie? jakas interwencja albo coś? no normalnie szlag mnie trafia, nie mogę zobaczyć tego do końca. Może ten mały nie jest winny sam w sobie (choć w genach pewnie już mu coś tam buzuje) ale przetrzepałabym mu skórę i patrzyła czy równo puchnie jakbym go dorwała w swoje ręce. Rodzicom coś gorszego bym zafundowała. Cholera, mówcie co chcecie, że to tylko dziecko i tym podobne, we mnie się nóż otwiera, zresztą zawsze wolałam zwierzęta od dzieci może to dlatego.

Gość kuakilakj
nayarana idz na odwyk tepa strzalo

A mi się wydaje, że rodzice nawet nie mięli o tym pojęcia. A zdarzenie filmował jego starszy brat lub siostra.

Gość faktem zbulwersowany
@nayarana: To, że zgłosiłem sprawę do TOZ i podałem link do filmu to wg Ciebie coś złego?Nie podawałem żadnych danych.Oni dobrze wiedzą jak się tym zająć a ustalaniem danych autora filmu, to już Policja się zajmie.A Ty, proszę nie zaśmiecaj już tego tematu swoimi wypowiedziami.

Gość Bruni1979
Bardzo dobrze ze zostało to juz zgloszone nna policje i do TOZ mam nadzieje ze tvn tez naglosni te sprawe. kota bezwzglednie im odebrac,dowalic kare i zastanowic sie czy moze odebrac im dzieciaka ,bo wyrosnie na niezlego degenerata.

tylko, że ten film jest w necie od października czy jakoś tak, kotek ponoć trafił do schroniska, ale może jeśli faktycznie ktoś się tym zajmie to może uchroni to w jakiś sposób inne zwierzęta. Naprawdę uważam, że powinna być jakaś sroga kara dla tych ludzi. A gówniarza zabrać jak najdalej od nich.

nie chodzi o to ze ktos zglosil, to dobrze. ale o to ze ktos tu podaje dane kogos niewinnego, majac 100 pro pewnosc ze to on, a to wcale nie on:O

Aha, ktoś tam wyżej napisał. Też uważam że dziecko już ma w sobie jakąś wrażliwość, empatię albo jej brak. Owszem, rolą rodziców jest pokazanie co jest dobre a co złe, ale geny robią swoje już bardzo bardzo wiele. Mały ma zwaloną psychikę a oni jeszcze dokładają oliwy do ognia. Kto wie, przecież w takiej patologii może kuzyn kuzynkę bzyknął albo coś i narodziła się taka 'pociecha'.

Empatia to umiejętność współodczuwania , "wchodzenia" w uczucia drugiego człowieka .Żeby ją w sobie mieć , trzeba najpierw wiedzieć czym są uczucia , jak się je wyraża , co oznaczają.Nie rodzimy się z taką umiejętnością .Rodzimy się z różnym temperamentem o różną wrażliwością.Reszty uczymy się w domu .

awe, może źle się wyraziłam, chodziło mi o wrażliwość. Bo widzisz dzieci są też różne, sięgam pamięcią do momentu jak miałam ok 2 lat i pamiętam jak płakałam gdy zobaczyłam pieska bez łapki. Moi rodzice owszem mówili mi czego wolno a czego nie, ale na pewno nie mówili że nie wolno kota tarmosić (czy psa, ja się z psami zawsze wychowywałam) i rzucać nim o ścianę - to było po prostu naturalne. Ja uważam, że coś w tym jednak jest że dzisiejsze dzieci są takie niegrzeczne i podejrzewam że wiele jest przykładów jak z tego filmiku tyle tylko że nikt tego nie wrzuca na youtube. Wiele pewnie wynika z genów, a wiele z jakiegoś takiego pędu, nieświadomości, rodzice wychowują dzieci na zasadzie że 'on jest najpiękniejszy, najzdolniejszy i tym podobne i wszystko mu wolno:O ' dziecko rządzi rodzicami już od najmłodszych lat i to jest wszystko jakieś chore.

Gość felowwww
Wysłałem zawodomienie o tej sprawie i przysłano mi taka wiadomosc Dziękujemy za informację. Przekazaliśmy materiał dowodowy do Centrum Monitoringu treści zakazanych w internecie w celu zablokowania filmu i ujawnienia jego autora w związku, z naruszeniem określonych przepisów ustawy o ochronie zwierząt - świadomym dopuszczeniem do znęcania nad zwierzęciem i propagowania scen okrucieństwa wobec zwierzęcia. Piotr Jaworski Krajowy Inspektorat TOZ

Gość ROMAN_TYCZKA -SOSduty
ja też pisałam w różne miejsca juz od rana a filmik jeszcze jest

Gość faktem zbulwersowany
@ fellowwww: dostałem taką samą wiadomość na maila.

Gość auschwitz dlaczego
obawiam się, że nic nie da zgłaszanie tego, skoro to już jest tak długo to pewnie o tym wiedzą tylko dla nich to nic nie znaczy, takich historii jest pewnie wiele i wszyscy mają to gdzieś niestety, dlatego taki jeden z drugim będą takie rzeczy robić i nagrywać, robić sobie z tego żarty, szkoda słów, przecież z tego dziecka nic nie wyrośnie, będzie w poprawczaku szybciej niż myślimy i w sumie dobrze, moim zdaniem jest już tak wykolejony, że marne szanse na to aby wyprowadzić go na prostą

jak to nie można tego "gówna" usunąc juz od października

Gość Bruni1979
O usuwanie juz nie chodzi.Gnoja ,ktory to wrzucil do netu trzeba ukarac i choc pewnie to beda tylko zaiasy to i tak warto bedzie mial w zyciorysie fakt bycia karanym , co w wykonywaniu niektorych zawodow moze bardzo przeszkadzac a nawet uniemozliwiac ich wykonywanie.Niechby dostal gnojek jeden w ramach kary wykonywanie prac spolecznie uzytecznych np prace w schronisku i to nie bezposrednio przy zwierzetach bo takiego gnoja strach dopuscic do zywych,czujacych istot.On zasluguje jedynie na to aby po zwierzakach sprzatac gowna.Sorry,ale niechby gnoj sprzatal przez miesiac kocie odchody.Brak slow.

Gość choinkka2010
O matko... mam nadzieje że coś z tym zrobią...Rodzicom (jeśli to oni nagrywali) powinni ograniczyć prawa rodzicielskie, ten chłopiec miał ok 2,5 roku.. jak można będąc dorosłym do czegoś takiego dopuścić..

powinna byc jakaś cenzura co puszcza sie w necie i odrazu ukaranie debili i zwyrodnialców

ktos tam wyzej napisal ze ten kotek trafil do schroniska, skad takie wiadomosci, przeciez nie odnaleziono jeszcze sprawcy?

Gość w czoraj ten film
miął z 660 odsłon a dzisiaj 55660

Gość zszokowanaaaaaaa
Boże, biedny kotek, nawet się nie broni... Nie drapie, nie prycha. Biedna kocina :( Taki spokojny i bezbronny. Wiem, że to nie jest wina dziecka, ale w tym momencie myśle o nim jako o wstrętnym bachorze :O :(

Gość na pohybel troglodycie
Oto mail, jaki dostałam po dwudziestu dwóch minutach od zgłoszenia: "Dnia 28 grudnia 2010 10:02 napisał(a): Dziękujemy za informację. Przekazaliśmy materiał dowodowy do Centrum Monitoringu treści zakazanych w internecie w celu zablokowania filmu i ujawnienia jego autora, w związku z naruszeniem określonych przepisów ustawy o ochronie zwierząt - świadomym dopuszczeniem do znęcania nad zwierzęciem i propagowania scen okrucieństwa wobec zwierzęcia. Piotr Jaworski Krajowy Inspektorat TOZ" Film został usunięty, a kanał użytkownika-troglodyty zamknięty (oj-oj chyba ktoś się zesrał w gacie?).

Gość kawanastol
gdzie mozna jeszcze zobaczyc ten film ?