Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bellik

BABY ALIVE!!!!! Ma ktoś???????????

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Kupiłam córci pod choinkę lalę Baby Alive na nocniczku. Niestety baterie wyczerpały się po ok... pół godzinie :( Moj tata włożył do niej mało używane baterie, ale podziałały może 5 sekund :( Nowe Duracela wytrzymały z minutę może!!! :( Czy wy też macie z tą lalą takie przeboje????

Gość nic bo mi się nie chce
Mamy baby alive z nocnikiem juz ponad rok i nadal działa. Inna sprawa że córka mówi ze ta lala jest paskudna i się nią prawie nie bawi. Reklamuj tą swoją. Ja kiedyś kupilam karuzele nad łóżeczko z fishera i baterie po kilku minutach padały, oddałam na gwarancji i dostalam dobrą. Tamta byla po prostu popsuta.

aha... czyli ona musi być zepsuta ^^ Ja tam bym się nie czepiała, żeby ta lala chociaż 2 dni trzymała :/ a tu po minutce? Muszę zatem zareklamować :) Dziękuję ślicznie :* Co do wyglądu... dla mnie ona wygląda jak UFO -.- te oczy jak z japońskich bajek... no masakra ^^ Chciałam córce kupić Baby Born tą co płacze łezkami i też robi kupę ale tej się ta Baby Alive tak spodobała, że nie dała się namówić :D Cóż.... jej marzenie i jej lalka xD Jeszcze raz dziękuję :*

Baby born też mamy i też się nią moja nie bawi. Jedyne co u nas jest w miarę akceptowane przez moją 4 latkę to chou chou czy jak to się pisze "mamo jestem chora". Cała reszta siedzi na półce i wygląda jak wystawka ze sklepu z zabawkami.

a ta baby alive jest strasznie ciężka i małej dziewczynce trudno się nią bawić. Dla mnie to totalny niewypał.

No właśnie ciężka jest cholernie :/ do tego musi być bardzo wrażliwa na wszelkie upadki :/ dla mnie to też niewypał kompletny :( W dodatku córy mi szkoda, bo zamiast cieszyć się nową zabawką spod choinki to codziennie siedzi przy jej łóżeczku i płacze, że "jej dziecko jest umierające" -.- ( moja cora nie dość, że jest bardzo wrażliwa, to jej wyobraźnia przekracza czasem wszelkie granice i pomijając wyimaginowanych przyjaciół to bardzo "uczłowiecza" wszystkie zabawki) Najdurniejszy prezent jaki mogłam dziecku zrobić -.-

Znam gorsze :P Ale fakt ta lalka to chyba się komuś nie do końca udała. Następnym razem polecam tą chou chou czy jakoś tak. Ona jest miękka i lekka tylko rączki, nóżki i główkę ma gumową a reszta ze szmatki.

Gość fionka2009
Pilnie poszukuję lalki!! Kupię nową lub używaną lalką Hasbro tylko ta z nocnikiem! Prosze o odp. Podobno jej już nie produkują ale może jeszcze jest gdzieś do kupienia!