Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taamała

Mój chłopak mnie starszy pasem :)

Polecane posty

Gość Taamała

Jesteśmy młodzi i jeszcze nie nacieszyliśmy sie sobą :).Moj chłopak gdy jestem u niego i dowie sie o moim małym kłamstwie albo czyms co mu sie nie podoba to mi daje kary :/np.mówił,że ściągnie na mnie pas i mi da lanie ja sie zaśmiałam i powiedziałam ze nie da.On ściągnął pas i przytrzymał mnie i dał mi parę razy paskiem po tyłku i zapytał czy bd grzeczna ja powiedziałam ze nic nie bolało i nie bd grzeczna a on wziął mnie położył na swoich kolanach i dawał dosyć mocne klapsy.Potem powiedział,że bd takie dostawać jak bd niegrzeczna.Wam też tak robią czy mój jest tylko taki dziwny?

Gość Taamała
A na koniec wyjął ptaka i wsadził mi do buzi.

Gość Taamała
Straszy mnie też swoim kutasem.

Gość Taamala
Się szanuję i nie połykam, nie mogę go zostawić bo go kocham!

Gość Taamala
Bo mój chłopak nie ma w ogóle kutasa! Nic tam nie ma kretyni!! Gładko, nawet włochów brak!!!

Gość Taamala
On ma wielkiego kutasa.

Gość wołanie na puszczy
Zmień faceta, teraz próbuje na ile jesteśuległa. Potem będzie Cię biłz byle powodu. Ma jakieś problemy emocjonalne. Olej go. MOwisz, że go kochasz, powiedz mu, żeby tego nie robił i tyle. Jak będzie kontynuował, to jesteś w głębokim g...

Gość poczytaj o dominacji
tu jest taki topik... Zachowanie Twojego chlopaka moze swiadczyc o jego zainteresowaniu klimatem bdsm... To bardzo fascynujacy swiat, o ile obie strony tego pragna. Opiera sie na dominacji (czasem tylko w lozku, czasem rowniez w zyciu codziennym) jednego z partnerow. Druga strona jest ta ulegla, czerpie z tego seksualna przyjemnosc. Jezeli Twoj partner zaczyna od wymierzania kary pasem, pyta czy bylas grzeczna, uprzedza ze a przyszlosci tak bedzie z Toba postepowal w wypadku "nieposluszenstwa" i najwidoczniej bawi go Twoja niesubordynacja, to bardzo mozliwe, ze z powyzszym przypadkiem masz do czynienia :) ale to nie to samo, co przemoc domowa, spokojnie.

Gość alicja anna
zacznie się na pasie, a skończy na lasce dziadka, którą pożyczy, wsadzi w Twój tyłek i go wyrucha. Dziewczyno, to jest jakiś wariat, zostaw go :-o

Gość wiele chcialoby miec takiego
chlopaka! ciesz sie, badz grzeczna ale czasem specjalnie cos przeksrob aby dostac pare klapsów ;) to się nazywa SPANKING

Gość Taamala
chyba SZPARKING ?