Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmobilizowana

Kilokramki w dół

Polecane posty

Gość zmobilizowana

Witam, mam nadzieję, że schudnę. Czy ktoś się przyłączy?

Gość zmobilizowana
Zaczynam tutaj z wagą 106 kg, za mną 25 kg kg, teraz miałam dołek, ale już z niego wychodzę.

Gość zmobilizowana
Dzięki Sloneczko :) Będę zaglądać.

Gość waga_w_dol
Witaj, ja zaczynam z wagą 78 i chciałam się dołączyć. Jaką dietę masz zamiar stosować? Ja myślę nad dunkanem, ale bardziej przyszłościowa jest chyba MŻ...

Gość zmobilizowana
Ja stosowałam mż z dobrym skutkiem, ale odkąd zaczęła się zima jest mi dużo trudniej. Przytyłam niecałe 2 kg, więc nie jakaś wielka porażka, ale daje to do myślenia.

Gość waga_w_dol
Kiedyś ładnie schudłam na MŻ, ale niestety przez ostatni rok zmieniłam tryb życia na siedzący (praca, praca, praca...) i przytyłam jakieś 10kg!!! Muszę wrócić do regularnego sportu i popracować nad jadłospisem. Uda się ;)

Gość zmobilizowana
Pewnie, że się uda. Ja jestem na półmetku lepienia ruskich pierogów- nie ma to, jak poważna pokusa...Nie może jednak reszta rodzinki cierpieć z tego powodu, że ja się odchudzam :)

Gość dyngus
kiloKramki?

Gość a mi szkoda
zmobilizowana - nie martw się aż tak o te dwa kg i zastój; podobno to fizjologia - tzn. że organizm przybiera zapasy na zimę; wg wielu dietetyków odchudzanie się zimą, to walka z wiatrakami :) trzymaj się dalej, włącz jeszcze aktywność fizyczną i nie martw się, że na razie waga spada powoli czy ciupeńkę podskoczy :)

Gość zmobilizowana
Dzięki za wsparcie :) A co do nazwy, miały być kilogramki, ale jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy...i tak już zostanie :)

Gość zmobilizowana
Na dziś koniec jedzenia- mam nadzieję. Ciekawa jestem, ile będę ważyć w czwartek, wtedy co tydzień mam zamiar się ważyć.Dziś rano było 106,5 kg.

Gość waga_w_dol
Zdecydowałam się jednak na MŻ, bo to bardziej długotrwała sprawa. Można tak żyć już zawsze kontrolując wagę. Dziś zjadłam już jajko, tuńczyka z sałatą i ogórkiem, 2 wafle kukurydziane a zaraz zjem sobie warzywa na patelnie (może nawet z odrobiną makaronu). Wypiłam też szklankę maślanki, duużo białej herbaty oraz sporo wody. Odkurzyłam hula-hop! Wspaniale wyrabia talię, która u mnie jest ostatnio w fatalnym stanie...

Gość zmobilizowana123
Zaczerniłam się- musiałam dodać cyfry.

Gość wiewiórcze oczka
Zmobilizowana, przyłączam się jeśli mogę :) Ja chciałabym zrzucić 10 kg. W założeniu mam mniej jeść, zdrowiej i więcej się ruszać- codziennie min 30 minut wysiłku. Dałam sobie 3 miesiące na to. Czyli ok 3kg na miesiąc. Powinno się udać.

Gość 123zmobilizowana
Pokręciło mi się z tymi nickami. Nie sprawdziłam i ktoś sobie mój zaczernił wcześniej i muszę dodać cyferki, ale to ja. Witam i na pewno nam się uda.

Gość waga_w_dol
No i mamy kolejny dzień odchudzania ;)

Gość wiewiórcze oczka
Ja juz po sniadaniu. Zjadłam 2 gotowane jajka i 4 kromki chleba Wasa i jedna lyzeczke dzemu nieskosłodzonego. Chyba to sie nadaje na pozywne sniadanie.

Gość binia123
witam! ja nawet nie zuwazyłam błedu w tytule.. ;) zmobilizowana..chcialam cie zapytac o wage.. pisałas,że zaczynałąs od 106..schudłas 25..przytyłas 2..a potem piszesz,że wazysz 106.. ja waze ponad 100 i chcialam sie dołączyc do topiku dziewczyn z podobną waga...dlatego moje pytanie.. :)

Gość boni_ta
hej dziewczyny :) a jak w ogóle zaczynacie walke, jak zmieniacie swoje nawyki, co jest dla was najtrudniejsze ? Ja mam problem z ilością posiłków..nie jestem w stanie jeść mało a często .. :(

Gość 123zmobilizowana
Witajcie, koniec mojego leniuchowania. Wczoraj ważyłam 106,5 , przed świętami 103,9 więc przytyłam przez Święta. Pofolgowałam sobie jednym słowem.Boję się, że dawna waga wróci, potrzebuję wsparcia i dopingu, dlatego założyłam ten temat. Odchudzałam się od marca do jesieni w tamtym roku, zaczynałam z wagi prawie 130 kg- wiec ogromnej. Starałam się jak najwięcej chodzić, jadłam dużo warzyw. Odkąd zaczęła się zima, jakby wszystko brało w łeb, waga najpierw stała, a teraz się podnosi. Biorę się do roboty bez narzekania o zimie- bo ostatnio na nią zwalam moje niechcenie. Pozdrawiam Was gorąco i trzymam za nas kciuki.

Gość wiewiórcze oczka
Zmobilizowana, bardzo duzo juz osiagnelas, ale wierze ze dasz rade zrucic reszte. Tez zauwazyłam ze na zime tyje- nie wiem od czego to zalezy. W kazdym razie od kilku dni zle sie ze soba czuje- wrecz fatalnie. Nie mieszcze sie w nowe spodnie. itd wiec postanawiam to zmienic. 3mam kciuki.

Gość 123zmobilizowana
Nauczyłam się przez ten czas jeść 5 posiłków , regularnie, pomijając moje świąteczne obżarstwo to działało.I do tego chcę wrócić.Trzeba pić duuuuużo, ja pogodziłam się z herbatą- całe życie nie piłam, a teraz zaraziłam się i czatuję na każdy nowy dla mnie smak czerwonej i zielonej herbaty. Do tego mineralka. Pomyślcie, jakie my o zwiększonym apetycie i nieregularnym jedzeniu robimy błędy. Tak sobie pomyślałam co by było, jakby do mnie przyplątała się cukrzyca- przecież wtedy jest wiele ograniczeń, a tak duża otyłość to prosta droga w tym :)

Gość 123zmobilizowana
KIERUNKU... nie dopisało mi. Wiewiórcze oczka zaglądaj tu do nas, i wszystkie dziewczyny z podobnymi problemami zapraszam, w grupie siła, damy radę. A nowe spodnie się przydadzą, kiedyś do nich wejdziesz. Ja tez mam takie za małe w swojej szafie. Widzę postęp, niedługo w nie porządnie się zapnę, a w tamtym roku nawet na biodra mi nie wchodziły.

Gość kalafiorek :)
hej dziewczyny ja tez mam topic ale malo kto tam zaglada..moj cel to 20 kg mniej do konca maja ,myslicie ze mi sie uda? autorko z jakiej wagi startujesz?