Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dupa:(

POMOZCIEEEEEEEEEEEEE!!!!!

Polecane posty

KURWA jak sie zblaznilem co ja mam robic? ale od poczatku. poznalem ostatnio w klubie pewna pania, senioritka jak sie patrzy, elegantka taka. klika randek mielismy, nigdy nie nosila rekawiczek mimo ze zimno jest, kurwa mac.dzisiaj sa jej urodziny, wiec wczoraj poszedlem z siostra do reserved i kupilem jej te rekawiczki, siostra kupila majtki sobie. no iii babka nam to fajnie zapakowala osobno (kolo kasy sa takie pudelka ozdobne za 4.99 ) no i wrzucilem kartke do srodka, prezent wpakowalem do samochodu i zawiozlem jej dzis, zostawilem pod drzwiami co by romantycznie bylo. dzwoni teraz do mnie siostra i mowi ze sie chyba pomylilismy bo ona ma REKAWICZKI! czyli dalem tamtej gacie, ja piernicze:O:O:O:O co ja mam teraz zrobic? co lepsze , jestem typem smiesznego romantyka i liscik brzmial tak: Kochanie ten prezent wybrałem dla Ciebie własnie taki ponieważ zauważyłem że nie nosisz żadnych kiedy wychodzimy wieczorem. Te są w delikatnym odcieniu jednak ekspedientka która mi je sprzedała pokazała mi swoją parę którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone, wiec powinnas je dlugo uzytkowac:) moja siostra je przymierzala i wygladala naprawde elegancko.Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym jak się z Tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmowac nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. co ja mam zrobic? :O

oczywiscie list mniej wiecej tak wygladal, cholera wie co tam jeszcze napisalem:O

Gość JaTuJestemSobą
na początek przestań bujać w obłokach i przypisywać sobie treść kawałów...

gowno prawda. spadaj

Gość DEZOKSYDANT
:D:D:D

Gość no !!!
A fajne chociaż te majty ?

fajne ale co z tego:O:O nawet nie zadzwonila, a wiem ze jest w domu juz bo bylem tam z nadzieja ze moze go jeszcze przechwyce:O

nie umieraj:(

Gość no !!!
Jesteś spalony kolego Weź wymysł coś innego A najlepiej wypierdalaj

bo to moja historia i sie szybko po necie rozeszla:( smiechu na caly swiat:O

spalony jesem bo sie z nerwow zesralem:O

Gość sakura25
heheh dawno się tak nie uśmiałam :P a tak na poważnie - po prostu powiedz jej prawdę, że zaszła pomyłka i nie tak miało to wyglądać a prawdziwym prezentem miały być oto te rękawiczki :P pozdrawiam