Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kota-strofa

Stałam się zła

Polecane posty

Gość kota-strofa

Denerwuje mnie wszystko, a najbardziej mąż. Do szału doprowadza mnie jego przytulanie, głaskanie. Denerwuja mnie ludzie na ulicy, ludzie w pracy, znajomi, rodzina. Najchetniej ucieklabym gdzieś i nie wrócila. Nawet już nie chcę tej ciąży. To jakich koszmar, a jestem dopiero na początku drogi bo to I trymestr. Jak tak dalej będzie to oszaleję

Gość misia1111111111111111111111
ja tez tak miałam wszystko i wszyscy mnie wkurzało.

hmm dopiero,a co myślisz że hormony będą szaleć przez całą ciąże-no co Ty,właśnie na początku jest burza hormonów do 10tc hormony ciążowe najbardziej wzrastają,potem już nie tak bardzo...ja byłam rozdrażniona gdzieś do 11 tygodnia potem był luz

Gość kota-strofa
Mam nadzieje, że ten stan minie po 11 tyg. bo wykończę siebie i swoja rodzinę. Nie mogę normalnie funkcjonować, jak tak dalej bedzie to mnie zwolnią, bo nie mogę nawet trzymać języka za zębami. Zawsze brakowalo mi asertywności, a teraz wręcz odwrotnie. Nie wiem czy zwolnienie załatwi choc po części sprawę, bo może odetne się od pewnych spraw i ludzi, ale z drugiej strony siedząc w domu dostanę pierdolca.

a może tylko ta ciąża tak wpływa na twoją psychikę i próbujesz wszystko zrzucić na hormony....ogarnij się lepiej i uspokój, wiesz niektóre kobiety i po 12 tyg dopiero się o ciązy dowiadują a zachowują normalnie....więc bez przesady

Gość no !!!
To się wyskrob wariatko

Gość do no!!!
Szkoda , że twoja matka sie nie wyskrobała jak była z tobą w ciąży

normalka , że w ciąży wszystko wkurwia, ja robiłam takie jazdy dla męża i w pracy, że dziwie sie , że jeszcze ze mna jest:) Jestem juz w 9 miesiacu, powiem , że minelo to cale napiecie , najgorzej jest na początku ( pierwsze 3 miesiące), pozniej juz z gorki. Powodzenia i cierpliwosci przede wszystkim:))