Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

para.wawa

para poszukuje dziewczyny z Warszawy :P

Polecane posty

...jestesmy fajna parka znajomych (ona i on) ok. 30stki, bardzo lubimy trojkatne uklady... :P Szukamy dziewczyny/kobiety z Warszawy... Twoje doswiadczenie w tych sprawach kompletnie nie gra roli. Wazna jest chec i bezcenna w seksie wyobraznia... Zainteresowane i zdecydowane prosimy o maila na: paraszukajejwawa@gmail.com Buziaki.

Gość ja chetnie
trojkacik, ale 2 facetow i ja

Gość chętnie niechętna
para.wawa a ty jestes on czy ona?

Gość chętnie niechętna
ja chetnie ale ty i dwoch facetow to jest trzech facetow, zabawa w kolejaza?

wszystkie szczegoly w mailu - zapraszamy Warszawianki... bez wzgledu na to czy to Twoje pierwsze kroki, czy juz masz doswiadczenie w 2K+M. Buziaki.

Gość sffsff
uwaga bylam u tej pary i do tej pory mam problemy z jakimis krostami na skorzy - oni maja jakas chorob i specjalnie sie umawiaja i zarazaja co sie porobilo z tymi ludzmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cedr
czy M odbywa wtedy stosunek z dwiema K? Czy może jej rola jest mniejsza?

fajne pytanie... :) wariantow jest mnostwo... zaleza od temperamentu kazdej osoby, ich checi dominacji, wyobrazni, fantazji... oraz oczywiscie przede wszystkim od 'chemii' miedzy dwiema kobietami. Od pasywnej (duzo pracy dla faceta!) po jednostronnie aktywna i wreszcie wzajemna... oj, sporo tych scenariuszy...! W dodatku niczego nie da sie zaplanowac z wyprzedzeniem... najbardziej liczy sie spontaniczne podejscie.

Gość Elżbieta Jakubiak
Ja chętnię wpadnę, ale wezmę ze soba wójka Zenka. Oboje mamy ogromny temperamert, a żadna forma sexu nie stanowi dla nas tabu.