Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOlssssssIKa

Jestem inna booo

Polecane posty

Gość KOlssssssIKa

nie marze o slubie nie chce zadnego glupiego wesela na ktorym sa osoby ktore sie widzi pierwszy raz na oczy nie lubie zyczen nie lubie spotkan rodzinnych nie chodze do kosciola mam wyjebane na to co mysla o mnie inni gardze ludzmi ktorzy robia cos tylko dlatego zeby ktos sobie czegos zlego o nich nie pomyslal ( np. chodza do kosciola na pokaz) sa tu jeszcze takie przypadki??

Gość harsh is dead
nie jesteś inna, jest masa ludzi takich jak ty, tylko ich jeszcze nie poznałaś ;)

Gość KOlssssssIKa
mam nadzieje ze poznam :D

Gość harsh is dead
to raczej nie na kafe ;)

Gość szalalaa
ja to samo ale ślub wzięłam cywilny, 40 osób, sama rodzina i przyjaciele żadnych podziękowań dla rodziców i inych bzdetów

Gość KOlssssssIKa
szalala przywracasz mi wiare w ludzi ja nie lubie takich szopek nie wiem czy to wynika z wychowania czy z charakteru

Gość harsh is dead
nie wiem, czy to, że ludzie uczestniczą w "szopkach" (śluby, wesela, msze itp. stadne uciechy) jest powodem do tego, aby tracić wiarę w ludzi. Powodem do zwątpienia jest raczej to, że ludzie kradną, mordują, kłamią, są bezideowi... a czy sobie chodzą, czy nie chodzą do kościoła, czy biorą, czy nie biorą ślubów - wszystko jedno. To, że żyję z chłopem na kartę rowerową ma sprawić, że się poczuję lepsza? bo co?

Gość KOlssssssIKa
zle sie wyrazilam :P mialam na mysli raczej ze chodza do kosciola tylko po to zeby sie pokazac i obrabiac dupy a znam takich. wiec od nich czuje sie lepsza i gardze nimi