Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka j.

21 grudnia 2012r.

Polecane posty

Zgodnie z przepowiednią Baby Jagi wszyscy zginęliśmy 10 listopada 2010 roku. Więc po co nas pytasz ?

podnoszę, wiem, że temat stary ale tak mnie wzięło bo obejrzałam dokument o tym :)

Gość indorek
wyciagając wnioski z poprzednich domniemanych katastrof swiatowych wnoszę że będzie jedno wielkie NIC i masa szumu w mediach

Gość łiiiiiłiiłiłi
Skończy się kalendarz majów a zacznie czerwców :D

Jedna sprawa. Według ustaleń SETI do Ziemi zbliżają się trzy bardzo dużo jednostki Obcych. Dotrą do Ziemi około 15 grudnia 2012 roku. Prawdopodobnie czeka nas nawiązanie kontaktu z pozaziemską cywilizacją którą reprezentują. Na chwilę obecną nie ma jednak żadnego zagrożenia. Myślę że osiągniemy z nimi porozumienie.

Gość indorek
wg Mastera już jest 100% pewnośc że leci do nas UFO :D

UFO (niezidentyfikowane obiekty latające) to jest i nie jest. Kształt tych obiektów nie pozostawia wątpliwości że są to statki zbudowane przez jakieś inteligentne istoty. Nie wiadomo tylko przez jakie. W sensie - kto do nas leci ? Dowiemy się za 23 miesiące.

Co się stanie? Hmmm.... Pewnie mało istotne, gdyż większość ludzi i tak będzie myślała o nadchodzących świętach, o karpiach, prezentach i czyszczeniu schodów.

Gość screwdriver
Co się wtedy stanie dla mnie? Będę leczył kaca (choć nigdy go nie mam), bo 20 grudnia mam urodziny :) więc trzeba zabaniaczyć :) a co do medialnej szopki wokół tej daty, to będzie to po prostu koniec kalendarza Majów a 22.12.2012 początek nowego kalendarza. I tyle! Różnica jest taka, że u nas zmieniamy kalendarz co 365/366 dni a oni raz na ok 5000 lat, dlatego to wydarzenie "musi" być dla nas katastrofalne. Nie zastanawiacie się dlaczego przepowiednie zawsze straszą? Dlaczego nie obwieszczają czegoś dobrego dla ludzkości, coś co dodałoby otuchy w te ciężki dni? No i ogłupiające media nakręcają spiralę strachu, a co za tym idzie, nabijają sobie kasę. Zdrówka życzę :)