Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olciak__

braz czy blond ?

Polecane posty

Gość Olciak__

Witam ) Mam ogromny problem z wyborem farby do włosów, zbliża się Sylwester wiec przeciez nie moge isc z gigantycznymi odrostami, a jak to zwykle bywa boje sie farbowania i porazki. naturalny kolor to ciemny blond (tzn odrosty), natomiast kolor włosów jest brązowo blondowy uzylam farby garnier - bardzo jasny popielaty blond , ale wczesniej mialam na wlosach rozjasniacz tzn na pasemkach no i stalo sie najgorsze, moje wlosy byly siwe. Teraz zastanawiam się czy wybrać kolor ciemniejszy ktory wydaje mi sie uwydatni moje wlosy czy blond w ktorym uwazam mi dobrze . boje sie ze farba zle pokryje i co najgorsze mam tendencje do koloru jajecznica. jakie polecalybyscie farby pomiedzy brazem a blondem ? bardzo podoba mi sie ten kolor, http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:0&tx=37&ty=56 ale jak go uzyskać ? dodam ze posiadam farbę wellaton - karmelowa czekolada , ale boję się jej uzyc , poniewaz boje sie rudości ;)

Gość rozowa pom
idz dziewczyno do fryzjera ,poswiec na to kase bo warto. W przeciwnym razie bedziesz miec na glowie jeszcze gorszy bajzel.