Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patita

czy seks może przyczynic się do choroby?

Polecane posty

Gość patita

ostatnio bardzo rozbolał mnie pęcherz (co jakiś czas mnie pobolewa przeważnie jak przemarzne) , miałam przez jeden dzień krwiomocz i umierałam z bólu, wzięłam urosept i furagin - przeszło na wieczór. W nocy uprawiałam seks z chłopakiem i na drugi dzień spowrotem tragedia... dalej biore leki i seks uprawiam z prezerwatywą i jaknarazie wszystko ok. pozostało jedynie swędzenie okolic pochwy. najdziwniejsze jest to że mój śluz jest żółtawy i ma strasznie przykry zapach, u mojego faceta jest ten sam zapach, zauważyłam to właśnie już troche wcześniej zanim zaczął sie mój problem z pęcherzem, kompletnie nie wiem co jest grane, może któraś z was miała podobnie, co to może być jakieś bakterie???

Gość sztywność antymózgowa
majtasy ciepłe zakładaj na rzić :)

Gość patita
o tym wiem, staram sie nie przemarzać, zastanawia mnie ten dziwny śluz i ten zapach, jezeli to bakterie to furagin pomoze mi dojsc do zdrowia ?? a moze moj facet ma jakies bakterie i mnie zarazil ?

Gość patita
pomoże ktoś ?? :(

Gość Shatyn z Huty
pewnie tryprem się zaraziłaś. :)

Gość patita
czym?? // ;/

Gość MÓj jest
a nie łąska do ginekologa? Przecież to oczywiste że oboje macie zakażenie bakteriami albo grzybem,i oboje musicie brac leki bo sie bedziecie w nieskonczonosc zarażać.Gin da ci lek to powiedz zeby dla partnera tez dał.Puki co nie współzyj kup np.tantum rose i pukaj swoja jamke a facet dzyndzla,i do lekarza wio!

Gość odczyt gazu
tak, ona dobrze radzi pukaj swoja jamke teraz dyszlem albo trzonkiem od młotka, będzie bezpieczniej :)

Gość naprzykład sie
mówi o aids ze jest kara boża bo sie można zarazić sie tylko grzesząc