Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kilka pytań

Egzamin na prawko - pytania

Polecane posty

Gość mam kilka pytań

Czy trzeba przekręcic kluczyk w stacyjce, żeby sprawdzic działanie świateł przeciwmgłowych i sygnału dźwiękowego? Po zakończonej jeździe po łuku jak mam z niego wyjechac podczas egzaminu? Mogę przez ciągłe linie czy tyłem ze stanowiska?

Gość mam kilka pytań
Czy egzaminatorowi mam zrobić loda z połykiem ?

Gość mam kilka pytań
Ty podszywie możesz zrobic

Nie wiem jak jest w samochodach na egzaminie , ale u mnie np. nie ma mozliwosci wlaczenia swiatel przeciwmgielnych bez wlaczonego zaplonu , a co do luku to jak skonczysz to normalnie mozesz przejechac po lini z boku , chyba zer sie przepisy zmienily w co watpie.

swiatla to zalezy od samochodu-a sygnal dzwekowy mozesz spokojnie sprawdzic bez zaplonu, a jesli chodzi o wyjazd z luku to spokojnie egzaminator cie -pokieruje

Przy przeciwmgłowych w clio musisz włączyć najpierw światła mijana, potem przeciwmgłowe. O ile dobrze pamiętam, zawsze mi się to myli. Powodzenia życzę, ja światła i elementy pod silnikiem pokazałam dobrze, za to dwa razy zgasł mi przy odpalaniu i oblałam :)

Gość dhjfsadkfsa
małolaty nie uczcie się na pamięć!! Jezu a potem taki wchodzi do innego auta niż się uczył i....szuka gdzie jest włącznik świateł:)

To samo dotyczy sie testow.Niektorzy wykuwaja na pamied , a pozniej w realu na pierwszej lepszej krzyzowce nie bardzo wiedza co robic.